Nyhet

Arlo lanserer nytt overvåkningskamera med innebygd projektor

Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser opp i mørket med kraftige LED'er og 2K-oppløsning.

Skrevet av / 09.01.20 - 11:47
Arlo lanserer nytt overvåkningskamera med innebygd projektor

Arlos nye overvåkningkamera med innebygd projektor bygger på Arlo Pro 3 som vi nettopp har testet, men den utvider funksjonaliteten med innebygde kraftige LED’er som kan opplyse et stort område, skriver selskapet i en pressemelding.

Akkurat som Arlo Pro 3 kommer Floodlight-versjonen bl.a. med sirene, 160° synsvinkel, 2-veis audio, nattesyn, bevegelsessensor og 2K HDR-video.

Kameraet er dessuten utstyrt med funksjoner som evner til å identifisere og advare om nøyaktig hvem eller hva som beveger seg utenfor brukerens hjem. Bl.a. kan man selv tilpasse projektoren lysfølsomhet, og kameraet sørger for optimal bildekvalitet selv om et gitt område er kraftig lyst opp.

Arlo ble nomineret til en CES 2020 Innovation Award for Pro 3 Floodlight-kameraet. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Arlo Pro 3 Floodlight byr også på tre forskjellige lysmønstre – konstant, blinkende og pulserende – som brukeren enten kan styre manuelt eller stille inn på forhånd via automatisering.

Det nye kameraet kommer i butikkene i de nordiske landene i løpet av våren. En veiledende utsalgspris er foreløpig ikke kjent.

Foto: Geir Gråbein Nordby

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere WiFi 6 mesh fra Netgear

Denne kommer til sommeren

VIDEO: Her prøver vi den første smarttelefonen med usynlig kamera

Acer vil selge PC'er til Mac-brukerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptopen

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Scroll to Top