Nyhet

Lydplanke med surround og pekeskjerm

Harman Kardon utvider den trådløse Citation-serien med bærbar høyttaler.

Skrevet av / 08.01.20 - 13:31
Lydplanke med surround og pekeskjerm

Hvorfor skal alle lydplanker lages i sort plast? Omtrent sånn tipper vi Harman Kardon har tenkt. For hele deres høyttalerserie kommer med sort eller lyst grått stoff fra danske Kvadrat. Som er brannhemmende, og ser bedre ut enn sort plast, det må vi medgi.

Citation-serien som den kalles, fikk nylig enda flere medlemmer. Som lydplanken Citation Multibeam 700. En slank og tiltalende lydplanke med pekeskjerm på toppen og 120 w forsterker på innsiden.

Den kan kobles trådløst til de nye subwooferen Sub S, og gir etter sigende overbevisende surroundeffekt fra sju høyttalerelementer.

Som de andre høyttalerne i Citation-serien, er den trådløs og har Google stemmestyring, AirPlay-strømming, og støtte for flere høyttalere samtidig.

Lydplanken kan kobles trådløst til et par Citation-høyttalere, som kan brukes som bakhøyttalere for enda mer overbevisende kinolyd.

De små Citation Duo, som vises på bildet over, for eksempel.

Harman har også en bærbar høyttaler i Citation-serien, som er sprutsikker og spiller i åtte timer på en lading. Den leveres med en ladestasjon, sånn at man bare napper den med seg når man trenger å ta den med ut.

Citation 200 finnes også i grått.

En klokkeradio er kanskje ikke så spennende, men Oasis som den heter, kan ikke bare vekke deg, men også lade mobilen trådløst – og man kan stømme musikk til den.

De nye tilskuddene i Citation-serien er tilgjengelig til våren, med priser som starter på cirka 2000 kr for Oasis, 2000 kr for én Citation Duo eller 3500 kr for to. Mens lydplanken er estimert å koste rundt 5000 kr, og subwooferen cirka 3000 kr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere WiFi 6 mesh fra Netgear

Denne kommer til sommeren

VIDEO: Her prøver vi den første smarttelefonen med usynlig kamera

Acer vil selge PC'er til Mac-brukerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptopen

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Scroll to Top