Nyhet

Bærbar HD-projektor

Acers nye projektor har høyttalere innebygget.

Skrevet av / 06.01.20 - 15:43
Bærbar HD-projektor

De aller minste projektorene er først og fremst små, men lider under alt for lite lysutbytte. Dermed blir bildet for blast, med manglende kontrast. Det prøver Acer å gjøre noe med med den nye Acer B250i. Som er en litt større HD-projektor, men fremdeles liten nok til å være bærbar.

Den veier 1,45 kg, omtrent som de minst laptopene altså, og måler 20 x 20 cm, og er knappe åtte cm høy. Acer har funnet plass til høyttalere, to stykker faktisk, som drives av en 5 watts forsterkerkrets, og bruker Waves Maxx og Acers egen TrueHarmony-teknologi, for å gir fyldig lyd.

Acer oppgir kontrast og lys til 5000:1 og 1000 Ansi lumen, som må sies å være bra for en så liten projektor. Siden den bruker LED er levetiden på lampen oppgitt til 30.000 timer, som er mer enn nok for de aller fleste av oss.

Projektoren har også innebygget Wifi, sånn at man kan strømme video trådløst fra mobilen, og den har USB-kontakt for lading, samt HDMI for eksterne videokilder som en Blu-ray-spiller eller Apple TV.

Prisen er oppgitt til 7000 kr, og den er i salg fra andre kvartal 2020.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere WiFi 6 mesh fra Netgear

Denne kommer til sommeren

VIDEO: Her prøver vi den første smarttelefonen med usynlig kamera

Acer vil selge PC'er til Mac-brukerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptopen

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Scroll to Top