Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony satser på wearables

To smarte og kroppsnære produkter fra Sony.

Skrevet av / 03.09.14 - 19:49
Sony satser på wearables

Fjorårets skamroste Sony SmartBand, som vi også har testet i Lyd & Bilde, har nå kommet i en ny inkarnasjon med bøyd 1,4 tommer stor e-blekkskjerm samt mikrofon og høyttaler. Det nye produktet har fått navnet SmartBand Talk.

Sony Mobile_SmartBand_Talk_White_30x30

Innebygd mikrofon og høyttalere betyr at SmartBand Talk kan benyttes til telefonsamtaler, hvilket er praktisk når begge hendene er opptatt, eller når telefonen er utenfor rekkevidde. Ved å bruke stemmekommandoer kan brukeren styre visse deler av telefonens funksjoner via SmartBand Talk.

DSC01238

Armbåndets forskjellige sensorer måler brukerens aktiviteter og gir oversikt over den daglige mosjonen, uansett om det er gåturer, løp eller klatring. SmartBand Talk er helt vanntett (IP68).

SmartBand Talk lanseres i svart og i hvit utgave. Flere farger kommer til høsten.

Smartwatch 3
En ny utgave av Sonys egen smartklokke ble også vist frem. Denne gang basert på Googles nye Android Wear-plattform.

Smartwatch 3 er en større oppgradering i sammenligning med forgjengeren, Smartwatch 2. Blant annet er Smartwatch 3 utstyrt med en 1,6-tommers 320 x 320 TFT LCD ”transflektiv” skjerm, som øker synligheten i sterkt sollys. Baksiden er utført i rustfritt stål. Smartwatch 3 er også vanntett (IP68).

Sony Mobile_SmartWatch_3_20x30

Den 4 GB store lagringsplassen gjør klokken brukbar som musikkavspiller. Last ned din spilleliste i forkant av løpeturen, koble til et par Bluetooth-hodetelefoner og løp til din yndlingsmusik. Smartwatch 3 kan også måle brukeraktiviteter via en rekke sensorer, akselerometer, kompass, gyro og GPS.

SmartWatch 3 lanseres i fargene Classic (svart) og Sport (limegrønn).

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top