Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trailer til tredje sesong av Mayor of Kingstown

I juni serverer SkyShowtime en ny runde med Jeremy Renner som tidenes "diplomat" i krimhelvete Kingstown.

Skrevet av / 29.04.24 - 11:53
Trailer til tredje sesong av Mayor of Kingstown

Multitalentet Taylor Sheridan står bak megasuksesser som Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Special Ops: Lioness, Lawmen: Bass Reeves – samt kommende, 6666 og oppfølgeren til Yellowstone (2024), med Matthew McConaughey i hovedrollen.

Les også Vil tilbake i sadelen! Nå angrer Costner seg, og har et stort ønske å om fortsette i Yellowstone-rollen som John Dutton.

Snart er det premiere for den etterlengtede tredjesesongen av hans sosialrealistiske krimdrama, Mayor of Kingstown, med Jeremy Renner i hovedrollen.

Mayor of Kingstown, sesong 3 (Foto: SkyShowtime)

Serien omhandler det gjennomkommersialiserte, dysfunksjonelle, amerikanske fengselsvesenet, satt til nåtiden.

Nå er den første, fullverdige, traileren her:

 

Etter en relativt avsluttende sesongfinale av andresesongen, og en hardt kvestet Jeremy Renner, så det mørkt ut for en fortsettelse av det intense krimdramaet.

Les også Gangsterhelvete! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer oss beinhard sosialrealisme, og gangsterhelvete – på inn- og utsiden av murene.

Mayor of Kingstown dramatiserer det enorme fengselssystemet i Kingstown, Michigan (en by med 40.000 innbyggere, der «alle» innfødte passer på de 20.000 innsatte). Alle, på hver sin side av loven, opererer i gråsoner, alt og alle kan kjøpes og systemet fremelsker korrupsjon.

Som megler, og link, mellom de kriminelle på inn- og utsiden, samt det lokale politiet fungerer «fikseren» Mike McLusky (Renner).

Jeremy Renner, «Mayor of Kingstown, sesong 2» (Foto: SkyShowtime)

Vi ser frem til å igjen møte den smått dysfunksjonelle McLusky-familien, dopkongen Bunny, fortapte Iris og den skitne undergrunnskriminaliteten i forfalne, voldelige Kingstown.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

I tillegg til Renner i den ikoniske hovedrollen blir det gjensyn med Dianne Wiest (hans mor, Miriam McLusky), Hugh Dillon (etterforsker Ian), Tobi Bamtefa (Bunny), Taylor Handley (Mikes lillebror, Kyle), Derek Webster (politimannen Stevie), Hamish Allan-Headley (SWAT-badass Robert Sawyer), Nishi Munshi (Kyles kone, Tracy), Michael Beach (politisjefen, Kareem Moore) – og sist, men ikke minst, en fantastisk Emma Laird, som «spurven» Iris som lar seg utnytte av alt og alle.

Emma Laird, «Mayor of Kingstown, sesong 1» (Foto: Paramount+)

Etter den «eksplosive» avslutningen på forrige sesong er vi derimot høyst usikker på om det blir et gjensyn med gangsteren Milo Sunter (Aidan Gillen, Game of Thrones).

I sesong 3 ryster en rekke eksplosjoner Kingstown, og innbyggerne, når et nytt medlem av den russiske mafiaen etablerer seg i byen; og en narkokrig plutselig begynner å rase både innenfor og utenfor fengselsmurene.

Presset for å få en slutt på krigen havner på Mike, men situasjonen blir ekstra pikant, og komplisert, når et kjent ansikt fra hans egen tid bak murene truer med å undergrave hans innsats for å bevare freden.

Les også Hurra! For en remake Med remaken av 1980-tallsserien serverer Disney+ en av årets mest interessante TV-opplevelser.

Taylor Sheridan jobber fortsatt eksklusivt for Paramount, så Kingstown vil vises på SkyShowtime i Norden; som får sesongpremiere den 6. juni.

Mayor of Kingstown, sesong 3 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top