Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

CES: Helt rå spillbærbar fra Asus

ROG Mothership er navnet på Asus' nye bærbare toppmodell for gaming. Og vi har lyst på en!

Skrevet av / 08.01.19 - 02:19
CES: Helt rå spillbærbar fra Asus

Med ROG Mothership tar Asus den bærbare spillmaskinen til nye høyder. Åttende generasjon i9 prosessor sørger for den raskeste databehandlingen. Kombiner dette med det råeste grafikkortet tilgjengelig for bærbare datamaskiner, nemlig NVIDIA GeForce RTX 2080, og du vet du har et beist.

Asus’ utsendte viser oss den kuleste funksjonen med ROG Mothership.

 

På høykant

Det spesielle med Mothership er at i stedet for å ligge på bordet med lufteventilene ned i bordflaten, er den laget for å stå på høykant. Skjermen er integrert i selve datamaskinen. Deretter feller man ut tastaturet, og vipps har man en spilleklar PC! Tastaturet kan dessuten hektes av, da kommuniserer det trådløst med Bluetooth (eller du kan bruke USB-kabel), og vi loves at dette skjer så å si uten forsinkelse (latency). Gamere kan dermed trygt bruke tastaturet i trådløs modus.

17,3″ IPS

Skjermen er et 17,3 tommer stort IPS-panel. Tradisjonelt har oppdateringshastigheten på IPS vært ansett som for treg til gaming, men det ikke er tilfellet med denne 144 Hz-skjermen, med 3 ms responstid. Den kan dessuten vise 80 prosent av fargerommet til DCI-P3, som er mye større enn fargerommet som har vært standard til nå (REC.709). Som det er trygt å si at Mothership har under kontroll.

Hva minne angår kan maskina spesifiseres opp til 64 GB (DDR4 SDRAM 2666 MHz), og hele 1,5 TB lagring av raskeste flashtype (PCIE3.0) er mulig.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hold styr på helsa

Smarteste kjøleskapet vi har sett

Bybil på strøm

Radioen som aldri går tom for strøm

En TV du kan se på - og gjennom

Ørepropper med tapsfri CD-lyd

Glem 85", nå er det 98" som gjelder

Så billig får du ikke 150 tommer

Sjekk LGs 97-tommers OLED!

IFA-nyheter fra Samsung

Hva kan vi vente oss på årets IFA-messe?

Men high-end hi-fi var slett ikke dødt.

0
Scroll to Top