Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Fisker Ronin skal utfordre Tesla Roadster

Project Ronin kan få opptil 90 mil rekkevidde.

Skrevet av / 10.05.22 - 10:57
Fisker Ronin skal utfordre Tesla Roadster

Produktive Henrik Fisker er sikker travelt opptatt med Ocean, den helelektriske crossoveren som kan bestilles allerede nå for levering senere i 2022. Det har ikke hindret Fisker og hans team å ‘lekke’ illustrasjoner av det som skal bli en sportslig coupe. Project Ronin kalles det foreløpig, og Fisker hinter opp en rekkevidde opp mot 900 km, eller over 550 miles.

Når, hvor og så videre, vites ikke, for Fisker sier lite om Ronin. Trolig dreier det seg om en langt raskere ekvipasje enn Ocean, som slett ikke er noen sinke. Mange kW må uansett til om Ronin skal bli en utfordrer til Teslas annonserte, men ikke lanserte, roadster.

Fisker Ronin 2
Fisker Ronin 2

Det vi vet er at bilen skal starte et sted rett under 200.000 dollar, som ikke er så langt unna Ferrari-territorie, men her får man ikke nyte lyden av en snerrende V8-er.

Det får vi heller ikke i den kommende Fisker Pear, som blir en mindre crossover enn Ocean, til en langt lavere pris. Tenk Peugeot e-2008 for en antydning om størrelse. Pear er heller ikke annonsert i noen konkret form, men man kan allerede nå reservere enn Pear for levering en gang i 2024.

henrik geeta fisker headshot deh23a

Henrik og Geeta Fisker
Les også Nå kan du bestille denne - og den blir billig Dansk-amerikanske Henrik Fisker er tilbake med elbil.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fullstendig galskap

Xpeng avduker el-SUV for folket

Her er det plass nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så mye bedre er nye Porsche Taycan

ID. Buzz - endelig med firehjulsdrift

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top