TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Fisker Ronin skal utfordre Tesla Roadster

Project Ronin kan få opptil 90 mil rekkevidde.

forfatter
Publisert 10.05.22 - 10:57

Produktive Henrik Fisker er sikker travelt opptatt med Ocean, den helelektriske crossoveren som kan bestilles allerede nå for levering senere i 2022. Det har ikke hindret Fisker og hans team å ‘lekke’ illustrasjoner av det som skal bli en sportslig coupe. Project Ronin kalles det foreløpig, og Fisker hinter opp en rekkevidde opp mot 900 km, eller over 550 miles.

Når, hvor og så videre, vites ikke, for Fisker sier lite om Ronin. Trolig dreier det seg om en langt raskere ekvipasje enn Ocean, som slett ikke er noen sinke. Mange kW må uansett til om Ronin skal bli en utfordrer til Teslas annonserte, men ikke lanserte, roadster.

Fisker Ronin 2
Fisker Ronin 2

Det vi vet er at bilen skal starte et sted rett under 200.000 dollar, som ikke er så langt unna Ferrari-territorie, men her får man ikke nyte lyden av en snerrende V8-er.

Det får vi heller ikke i den kommende Fisker Pear, som blir en mindre crossover enn Ocean, til en langt lavere pris. Tenk Peugeot e-2008 for en antydning om størrelse. Pear er heller ikke annonsert i noen konkret form, men man kan allerede nå reservere enn Pear for levering en gang i 2024.

henrik geeta fisker headshot deh23a

Henrik og Geeta Fisker
Les også Nå kan du bestille denne - og den blir billig Dansk-amerikanske Henrik Fisker er tilbake med elbil.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
e-Lorean er en ekte elektrisk DeLorean Batterielektrisk DeLorean med Dynaudio-lyd
Volkswagen ID Buzz har fått norske priser Salget av folkevognbussen starter mandag 23. mai!
Ny generasjon av Harley-elsykkel får Google Cloud De nye modeller skjuler nesten alle nyhetene på innsiden.
BMW avslører rekkevidden på iX1 Åpner for bestilling av BMWs neste el-SUV i sommer.
Fisker Ronin blir sportsbilen vi venter på Project Ronin kan få opptil 90 mil rekkevidde.
Det er nå du skal kjøpe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nå, trenger du ikke lenger frykte overvekt. Lasten er også bedre sikret.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend