: UrBeats

Mest bass for pengene

Tuned by Andre Romelle Young skulle det kunne stå på denne hodetelefonen, men artistnavnet Dr Dre har unektelig litt mer tyngde.
Lyd & Bilde mener
Flat ledning Oppbevaringsetui Kvalitet
Lyden Prisen Ingen skum-propper
Spesifikasjoner
  • Type: Lukket
Annonse
Annonse

Liker du det lille ekstra kommer du trolig til å le fornøyd når du åpner dine UrBeats. Stilig, gjennomtenkt og ryddig. Her finnes en liten plastlomme som inneholder tre ekstra ørepropper i ulike størrelser, samt en liten oppbevaringsveske som ser ut som en gammel pengepung. Ledningen er selvfølgelig flat, en gave fra oven for alle som er lei av trøbbel med ledningene. Da jeg testet Power Beats i nummer 5-2012 klaget jeg på den plastaktige og skranglete mikrofonen/betjeningen, og det samme gjør jeg nå. Minuspoeng. Pent hvite med rød logo og like rød ledning gjør at disse hodetelefonene kanskje ikke passer til findressen på jobben, om du ikke liker å skille deg ut. Selv om S1 fra Philips var strået hvassere føles kvaliteten gedigen. Ledningen sitter med et stødig grep i 3,5-kontakten, og jeg er ikke det minste urolig for at den skal gå i stykker med det første. Samme sak gjelder der ledningen sitter fast i selve hodetelefonene.

Lyden
Vivaldis Våren føles dempet, og jeg savner nyanser i det øvre mellomregisteret. De dypere tonene er det ingen feil på og man kan føle det ned i magen, men hvor er rommet, luftigheten og overflaten til stemmer og instrumenter? Det er ingen visesanger eller klassisk komponist som har satt sitt navn på denne hodetelefonen nei. Jeg byr på Skynyrd Nation, en låt jeg husker at Power Beats elsket, og her leveres tung, kraftig og dyp bass, men med litt mer enn ønskelig i mellomregisteret og oppover. Dessverre.

Konklusjon
UrBeats er testens dyreste hodetelefon og iøynefallende uten at det blir for mye. Den oser dessuten kvalitet, og det eneste som fortsatt forstyrrer meg er den skranglete mikrofonen/betjeningen. Andre Romelle Young, unnskyld, Dr Dre er en rap artist, ikke visemusiker, og det speiler seg ikke helt uventet i lyden. Mellomregisteret og diskant holdes tilbake for en tung, kraftig og dyp bass, og er det det du vil ha så kjøp deg et par UrBeats – hvis ikke anbefaler jeg at du avstår. Den høye prisen i forhold til lydkvaliteten trekker ned totalkarakteren.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Også i denne testen:

JBL J33i

Gjennomarbeidet Øreglede

Hodetelefonen fra JBL er en pen hodetelefon for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men likevel setter pris på et stilig tilbehør.

Prisen Skum-propper Oppbevaringsetui
Litt svak bass

Denon AH-C101

Ikke la deg lure av utseendet

Mer personlighet og mer rock i bassen. Det kjennetegner Denons kategori Urban Raver, som AH-C101, etterfølgeren til AHC 560, tilhører.

Skum-propper Oppbevaringsetui
Fargevalget

Audio Technica ATH-CKS55i

Koster mer enn det smaker

Fra japanske Audio Technica kommer denne in-ear hodetelefonen, med litt særpreget utseende, som finnes i svart, rød/svart eller hvit.

Lyden
Materialvalg Ingen skum-propper

Sennheiser MM70s

Fortsiktig og diskret

MM705 fra Sennheiser lanseres første kvartal i 2013. En utseendemessig diskret hodetelefon. Hvordan det står til med lyden skal vi finne ut av.

Adapter Kabelkveil Oppbevaringsetui
Volumkontrollen Ingen skum-propper

Philips Fidelio S1

Eksklusiv Tøffing

Fidelio-serien fra Philips har blitt utvidet med en ny in-ear-hodetelefon, men vil du være diskret og ikke skille deg ut i mengden er S1 ikke noe for deg.

Skumpropper Oppbevaringsetui Kvalitet Flat ledning
Litt spinkel bass

Ultimate ears 400vi

Totalt anonym

400vi ser ved første øyekast ut til å være gjort av blankpolert metall, men det er ikke gull alt som glimrer, og i dette tilfelle er det plast.

Skumpropper Oppbevaringsetui
Kvaliteten Uengasjerende lyd

Nocs NS400

Får ørene til å le

Svenske Nocs som ble grunnlagt i 2008 bidrar med NS400 Aluminium til testen. En sofistikert hodetelefon som har blitt oppgradert med flat ledning.

Lyden Flat ledning
Ingen skumpropper Plastaktig mikrofon/skyvekontroll Savner oppbevaringsetui
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Åsa Warme


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Les også

Apples første hodetelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. På alt. Nesten.
Skal du ha nye ørepropper, er det nå bare de helt trådløse som gjelder.
Galaxy Buds Live er fullproppede med funksjoner, men holder ikke hva de lover.
Kjøp tradisjonelle hodetelefoner for pengene du hadde tenkt å bruke på de beste trådløse støydemperne.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!