Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

JBL J33i

Gjennomarbeidet Øreglede

Hodetelefonen fra JBL er en pen hodetelefon for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men likevel setter pris på et stilig tilbehør.
Lyd & Bilde mener
Prisen Skum-propper Oppbevaringsetui
Litt svak bass
Spesifikasjoner
  • Type: Lukket
  • Frekvens 10 – 24000 Hz
  • Følsomhet: 124 dB
  • Impedans: 16 ohm

Til forskjell fra de andre deltakerne i testen er baksiden (den delen som synes når du har den på) på JBL-hodetelefonen firkantet og er innrammet av en metallramme. Den kraftige, flate ledningen sitter fast i hodetelefonen ved hjelp av noe som ser ut som en sølvspenne på et belte. Pent og robust. Som tilbehør får du to ekstra par med ørepropper samt et par av mine favoritter i skum, som gir hodetelefon en bra passform. En svart oppbevaringsveske med oransje (naturligvis) detaljer hører også med. Mikrofonen/betjeningen er plastaktig, og den oransje knappen som brukes for å svare, bytte spor, pause og så videre er litt skranglete. Synd på en ellers pen og gjennomarbeidet hodetelefon.

Lyden
Gjengivelsen av de akustiske gitarene og sangen i Laugh’n’ A 1/2 er avslappet og full av detaljer. Michael Bublés varme stemme gis godt med plass og det samme gjelder for instrumenter og bass, som er dyp på de riktige stedene. Jeg har lest noen klager vedrørende en stikkende og påtrengende diskant, og jeg blir naturligvis nysgjerrig på å undersøke dette. Jeg tar frem låter med piano, panfløyte, elektronisk musikk og fioliner, men til tross for at jeg er ganske følsom for en skrytende diskant, kan jeg ikke være enige med kritikerne. Etterklangen fra piano fremtrer tydelig, og regn som faller på taket er virkelighetstro, til tross for at det snør ute. Lynyrd Skynyrd får avslutte, og skal jeg klage på noe er det vel at bassen ikke gjengis med riktig slik trøkk som den burde.

Konklusjon
En pen hodetelefon, men som ikke utmerker seg nevneverdig rent visuelt, og som oser kvalitet og holdbarhet, om man ser bort fra mikrofonen/betjeningen. Slik vil jeg beskrive J33i. Lyden er åpen, detaljert og luftig, og det eneste jeg savner er det riktige trøkket og dypet i bassen som faktisk finnes på noen låter. Prislappen ligger blant de lavere i startfeltet, og det, sammen med dens spilleglede og anvendelighet når det gjelder å gjengi de fleste typer av musikk, gjør at den blir kåret til beste kjøp.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?

Også i denne testen:

Denon AH-C101

Ikke la deg lure av utseendet

Mer personlighet og mer rock i bassen. Det kjennetegner Denons kategori Urban Raver, som AH-C101, etterfølgeren til AHC 560, tilhører.

Skum-propper Oppbevaringsetui
Fargevalget

Audio Technica ATH-CKS55i

Koster mer enn det smaker

Fra japanske Audio Technica kommer denne in-ear hodetelefonen, med litt særpreget utseende, som finnes i svart, rød/svart eller hvit.

Lyden
Materialvalg Ingen skum-propper

Sennheiser MM70s

Fortsiktig og diskret

MM705 fra Sennheiser lanseres første kvartal i 2013. En utseendemessig diskret hodetelefon. Hvordan det står til med lyden skal vi finne ut av.

Adapter Kabelkveil Oppbevaringsetui
Volumkontrollen Ingen skum-propper

UrBeats

Mest bass for pengene

Tuned by Andre Romelle Young skulle det kunne stå på denne hodetelefonen, men artistnavnet Dr Dre har unektelig litt mer tyngde.

Flat ledning Oppbevaringsetui Kvalitet
Lyden Prisen Ingen skum-propper

Philips Fidelio S1

Eksklusiv Tøffing

Fidelio-serien fra Philips har blitt utvidet med en ny in-ear-hodetelefon, men vil du være diskret og ikke skille deg ut i mengden er S1 ikke noe for deg.

Skumpropper Oppbevaringsetui Kvalitet Flat ledning
Litt spinkel bass

Ultimate ears 400vi

Totalt anonym

400vi ser ved første øyekast ut til å være gjort av blankpolert metall, men det er ikke gull alt som glimrer, og i dette tilfelle er det plast.

Skumpropper Oppbevaringsetui
Kvaliteten Uengasjerende lyd

Nocs NS400

Får ørene til å le

Svenske Nocs som ble grunnlagt i 2008 bidrar med NS400 Aluminium til testen. En sofistikert hodetelefon som har blitt oppgradert med flat ledning.

Lyden Flat ledning
Ingen skumpropper Plastaktig mikrofon/skyvekontroll Savner oppbevaringsetui
Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.