TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

JBL J33i

Gjennomarbeidet Øreglede

Hodetelefonen fra JBL er en pen hodetelefon for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men likevel setter pris på et stilig tilbehør.

forfatter
Publisert 06.03.13 - 15:31
L&B menerskew
pluss Prisen Skum-propper Oppbevaringsetui
minus Litt svak bass
Veil. pris 600 Produktside
Spesifikasjoner
  • Type: Lukket
  • Frekvens 10 – 24000 Hz
  • Følsomhet: 124 dB
  • Impedans: 16 ohm

Til forskjell fra de andre deltakerne i testen er baksiden (den delen som synes når du har den på) på JBL-hodetelefonen firkantet og er innrammet av en metallramme. Den kraftige, flate ledningen sitter fast i hodetelefonen ved hjelp av noe som ser ut som en sølvspenne på et belte. Pent og robust. Som tilbehør får du to ekstra par med ørepropper samt et par av mine favoritter i skum, som gir hodetelefon en bra passform. En svart oppbevaringsveske med oransje (naturligvis) detaljer hører også med. Mikrofonen/betjeningen er plastaktig, og den oransje knappen som brukes for å svare, bytte spor, pause og så videre er litt skranglete. Synd på en ellers pen og gjennomarbeidet hodetelefon.

Lyden
Gjengivelsen av de akustiske gitarene og sangen i Laugh’n’ A 1/2 er avslappet og full av detaljer. Michael Bublés varme stemme gis godt med plass og det samme gjelder for instrumenter og bass, som er dyp på de riktige stedene. Jeg har lest noen klager vedrørende en stikkende og påtrengende diskant, og jeg blir naturligvis nysgjerrig på å undersøke dette. Jeg tar frem låter med piano, panfløyte, elektronisk musikk og fioliner, men til tross for at jeg er ganske følsom for en skrytende diskant, kan jeg ikke være enige med kritikerne. Etterklangen fra piano fremtrer tydelig, og regn som faller på taket er virkelighetstro, til tross for at det snør ute. Lynyrd Skynyrd får avslutte, og skal jeg klage på noe er det vel at bassen ikke gjengis med riktig slik trøkk som den burde.

Konklusjon
En pen hodetelefon, men som ikke utmerker seg nevneverdig rent visuelt, og som oser kvalitet og holdbarhet, om man ser bort fra mikrofonen/betjeningen. Slik vil jeg beskrive J33i. Lyden er åpen, detaljert og luftig, og det eneste jeg savner er det riktige trøkket og dypet i bassen som faktisk finnes på noen låter. Prislappen ligger blant de lavere i startfeltet, og det, sammen med dens spilleglede og anvendelighet når det gjelder å gjengi de fleste typer av musikk, gjør at den blir kåret til beste kjøp.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Også i denne testen:

Denon AH-C101

Ikke la deg lure av utseendet

Mer personlighet og mer rock i bassen. Det kjennetegner Denons kategori Urban Raver, som AH-C101, etterfølgeren til AHC 560, tilhører.

Skum-propper Oppbevaringsetui
Fargevalget

Audio Technica ATH-CKS55i

Koster mer enn det smaker

Fra japanske Audio Technica kommer denne in-ear hodetelefonen, med litt særpreget utseende, som finnes i svart, rød/svart eller hvit.

Lyden
Materialvalg Ingen skum-propper

Sennheiser MM70s

Fortsiktig og diskret

MM705 fra Sennheiser lanseres første kvartal i 2013. En utseendemessig diskret hodetelefon. Hvordan det står til med lyden skal vi finne ut av.

Adapter Kabelkveil Oppbevaringsetui
Volumkontrollen Ingen skum-propper

UrBeats

Mest bass for pengene

Tuned by Andre Romelle Young skulle det kunne stå på denne hodetelefonen, men artistnavnet Dr Dre har unektelig litt mer tyngde.

Flat ledning Oppbevaringsetui Kvalitet
Lyden Prisen Ingen skum-propper

Philips Fidelio S1

Eksklusiv Tøffing

Fidelio-serien fra Philips har blitt utvidet med en ny in-ear-hodetelefon, men vil du være diskret og ikke skille deg ut i mengden er S1 ikke noe for deg.

Skumpropper Oppbevaringsetui Kvalitet Flat ledning
Litt spinkel bass

Ultimate ears 400vi

Totalt anonym

400vi ser ved første øyekast ut til å være gjort av blankpolert metall, men det er ikke gull alt som glimrer, og i dette tilfelle er det plast.

Skumpropper Oppbevaringsetui
Kvaliteten Uengasjerende lyd

Nocs NS400

Får ørene til å le

Svenske Nocs som ble grunnlagt i 2008 bidrar med NS400 Aluminium til testen. En sofistikert hodetelefon som har blitt oppgradert med flat ledning.

Lyden Flat ledning
Ingen skumpropper Plastaktig mikrofon/skyvekontroll Savner oppbevaringsetui

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Kineserne kan kjøpe OnePlus 11 allerede på mandag Lanseringen skjer mer enn en måned før den globale lanseringen, som skjer den 7. februar.
Følg Lyd & Bilde