TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Audio Technica ATH-CKS55i

Koster mer enn det smaker

Fra japanske Audio Technica kommer denne in-ear hodetelefonen, med litt særpreget utseende, som finnes i svart, rød/svart eller hvit.

forfatter
Publisert 06.03.13 - 15:22
L&B mener
Lyden
Materialvalg Ingen skum-propper
Spesifikasjoner
 • Type: Lukket
 • Frekvens 5 – 24000 Hz
 • Følsomhet: 105 dB
 • Impedans: 16 ohm
Veil. pris 800Pr. 06.03.13 Produktside

ATH-CKS55i har et litt spesielt utseende med sin vinklede konstruksjon, og den skiller seg mest ut om du velger den svarte varianten med røde detaljer og rød ledning. Den kjedelige plastinnpakningen, uten noen som helst finesse, inneholder tre ekstra ørepropper i silikon i ulike størrelser samt en liten oppbevaringspose, i budsjett-materiale med glidelås. Med tanke på prislappen hadde jeg forventet meg både et par ørepropper i skum for en mer komfortabel passform og derved bedre lydgjengivelse, og et hardt etui for oppbevaring. Sammenlignet med de andre i testen som ligger på samme pris, er denne hodetelefonen plastaktig, og dessuten har Audio Technica valgt rund ledning, som ikke føles videre holdbar, spesielt ikke der den er festet i selve hodetelefonen. Dette må bety at de har lagt alle pengene i lyden!

Lyden
ATH-CKS55i viser opp et detaljrikt mellomregister med klare stemmer og naturlig gjengivelse av instrumenter. Everything gir meg ståpels, men jeg savner de aller dypeste og varmeste tonene, som for eksempel hodetelefonen fra JB kan fremvise. Kan ikke la være å utmane med litt Gotthard (Hush) og responsen er absolutt godkjent. Dynamikken i låten håndteres på en lysende måte, selv om jeg må trykke proppene skikkelig inn i ørene for å komme i nærheten av den bassgjengivelsen jeg ønsker.

Konklusjon
Dessverre føles ATH-CKS55i litt for plastaktig for prislappen, og selv om lydopplevelsen er meget bra, finnes det alternativ som både kombinerer bra lyd og mer kvalitetsfølelse. Lydbildet er luftig med detaljrikt mellomregister, og det finnes trøkk og vilje i basen, men det hadde ikke skadet om den hadde vært litt tyngre og dypere i de låtene hvor det finnes bra bass. Karakteren dras ned av en for høy pris i forhold til materialvalg og tilbehør. I dagens situasjon er det ikke bare nok med en bra lyd for å havne på seierspallen.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Også i denne testen:

JBL J33i

Gjennomarbeidet Øreglede

Hodetelefonen fra JBL er en pen hodetelefon for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men likevel setter pris på et stilig tilbehør.

Prisen Skum-propper Oppbevaringsetui
Litt svak bass

Denon AH-C101

Ikke la deg lure av utseendet

Mer personlighet og mer rock i bassen. Det kjennetegner Denons kategori Urban Raver, som AH-C101, etterfølgeren til AHC 560, tilhører.

Skum-propper Oppbevaringsetui
Fargevalget

Sennheiser MM70s

Fortsiktig og diskret

MM705 fra Sennheiser lanseres første kvartal i 2013. En utseendemessig diskret hodetelefon. Hvordan det står til med lyden skal vi finne ut av.

Adapter Kabelkveil Oppbevaringsetui
Volumkontrollen Ingen skum-propper

UrBeats

Mest bass for pengene

Tuned by Andre Romelle Young skulle det kunne stå på denne hodetelefonen, men artistnavnet Dr Dre har unektelig litt mer tyngde.

Flat ledning Oppbevaringsetui Kvalitet
Lyden Prisen Ingen skum-propper

Philips Fidelio S1

Eksklusiv Tøffing

Fidelio-serien fra Philips har blitt utvidet med en ny in-ear-hodetelefon, men vil du være diskret og ikke skille deg ut i mengden er S1 ikke noe for deg.

Skumpropper Oppbevaringsetui Kvalitet Flat ledning
Litt spinkel bass

Ultimate ears 400vi

Totalt anonym

400vi ser ved første øyekast ut til å være gjort av blankpolert metall, men det er ikke gull alt som glimrer, og i dette tilfelle er det plast.

Skumpropper Oppbevaringsetui
Kvaliteten Uengasjerende lyd

Nocs NS400

Får ørene til å le

Svenske Nocs som ble grunnlagt i 2008 bidrar med NS400 Aluminium til testen. En sofistikert hodetelefon som har blitt oppgradert med flat ledning.

Lyden Flat ledning
Ingen skumpropper Plastaktig mikrofon/skyvekontroll Savner oppbevaringsetui

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ekte hi-fi-lyd Med Px8 har Bowers & Wilkins finspisset alle kvalitetene fra Px7 S2. Det er duket for ekte hi-fi-lyd, uten en tråd!
I en støyende hverdag trenger du disse! Hodetelefoner til jul blir aldri feil! Her er våre favoritter blant støykansellerende klokker og propper.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Følg Lyd & Bilde