TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sennheiser MM70s

Fortsiktig og diskret

MM705 fra Sennheiser lanseres første kvartal i 2013. En utseendemessig diskret hodetelefon. Hvordan det står til med lyden skal vi finne ut av.

forfatter
Publisert 06.03.13 - 15:17
L&B menerskew
pluss Adapter Kabelkveil Oppbevaringsetui
minus Volumkontrollen Ingen skum-propper
Veil. pris 660 Produktside
Spesifikasjoner
  • Type: Lukket
  • Frekvens: 18 – 22000 Hz
  • Følsomhet: 106 dB
  • Impedans: 16 ohm

Med sin design i svart og sølv er ikke MM705 en hodetelefon som tar plass. Den bare er. Ledningen er tynn og rund – den som lett floker seg. Men her har Sennheiser faktisk tenkt videre! Som tilbehør finner du ikke bare en liten oppbevaringsveske à la gammel pengepung, men også en kabelkveil med to fordypninger for selve hodetelefonen og plass til å vikle opp ledningen. Her finner du også en adapter som gjorde at jeg til og med kunne benytte hodetelefonen på min gjenstridige Xperia!

Mikrofonen/betjeningen har en svar-, bytte spor-, pause-knapp og så videre samt en betjening som man drar frem og tilbake for å regulere volumet. Dette er ingen heldig løsning, da det er veldig lett for at man regulerer volumet feilaktig når man skal benytte knappene. Dette drar ned brukervennligheten noe.

Lyden
Michael Bublés stemme fyller mine ører og instrumentene får den plass de trenger, derimot savnes det litt luftighet og rom i de høyeste tonene. Jeg leter frem en som er full av piano, fioliner og skikkelig høye toner. Her i den rolige stille musikken viser MM705 at det faktisk finnes noe i toppen. Det kreves en hel del for å presse den opp dit, men det går. I ”Den jag kunde va” gir anslaget på gitarstrengene, koret og Wiehes stemme meg ro i kroppen. Bassen i begynnelsen av det andre verset er ikke den kraftigste, men fullt ut tilstrekkelig. Til slutt kjører jeg litt tung rock, og selv om den er fullt ut lyttbar, savnes det en del både i topp og bunn.

Konklusjon
Dette er en diskret hodetelefon og den runde ledningen som lett kan floke seg, unnskyldes takket være både kabelkveil og adapter. Liker du å lytte på meditasjonsmusikk, men er følsom for de høye tonene samtidig som du ikke setter pris på dyp bass, kan MM705 fra Sennheiser så absolutt være din hodetelefon. Det finnes et bra øvre mellomregister, selv om det skulle kunne vært luftigere, men det kreves såpass mye å ta seg dit, at du aldri trenger å uroe deg for at det skal bli for mye av det gode. Lydbildet gjenspeiler hodetelefonens utseende. Diskret og uten vilje til å skille seg ut.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Også i denne testen:

JBL J33i

Gjennomarbeidet Øreglede

Hodetelefonen fra JBL er en pen hodetelefon for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men likevel setter pris på et stilig tilbehør.

Prisen Skum-propper Oppbevaringsetui
Litt svak bass

Denon AH-C101

Ikke la deg lure av utseendet

Mer personlighet og mer rock i bassen. Det kjennetegner Denons kategori Urban Raver, som AH-C101, etterfølgeren til AHC 560, tilhører.

Skum-propper Oppbevaringsetui
Fargevalget

Audio Technica ATH-CKS55i

Koster mer enn det smaker

Fra japanske Audio Technica kommer denne in-ear hodetelefonen, med litt særpreget utseende, som finnes i svart, rød/svart eller hvit.

Lyden
Materialvalg Ingen skum-propper

UrBeats

Mest bass for pengene

Tuned by Andre Romelle Young skulle det kunne stå på denne hodetelefonen, men artistnavnet Dr Dre har unektelig litt mer tyngde.

Flat ledning Oppbevaringsetui Kvalitet
Lyden Prisen Ingen skum-propper

Philips Fidelio S1

Eksklusiv Tøffing

Fidelio-serien fra Philips har blitt utvidet med en ny in-ear-hodetelefon, men vil du være diskret og ikke skille deg ut i mengden er S1 ikke noe for deg.

Skumpropper Oppbevaringsetui Kvalitet Flat ledning
Litt spinkel bass

Ultimate ears 400vi

Totalt anonym

400vi ser ved første øyekast ut til å være gjort av blankpolert metall, men det er ikke gull alt som glimrer, og i dette tilfelle er det plast.

Skumpropper Oppbevaringsetui
Kvaliteten Uengasjerende lyd

Nocs NS400

Får ørene til å le

Svenske Nocs som ble grunnlagt i 2008 bidrar med NS400 Aluminium til testen. En sofistikert hodetelefon som har blitt oppgradert med flat ledning.

Lyden Flat ledning
Ingen skumpropper Plastaktig mikrofon/skyvekontroll Savner oppbevaringsetui

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Kineserne kan kjøpe OnePlus 11 allerede på mandag Lanseringen skjer mer enn en måned før den globale lanseringen, som skjer den 7. februar.
Følg Lyd & Bilde