Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Revo SuperSystem

Skinnet bedrar

Trådløst anlegg med lyd som langt overgår dets ringe størrelse.
Lyd & Bilde mener
Knallgod lyd uansett lydkilde med trådløs strømming og lekker kvalitet.
Mangler AirPlay.
Spesifikasjoner
  • Type: Trådløst stereoanlegg
  • Trådløs: Nettradio, FM/DAB/DAB+, Bluetooth, Spotify Connect
  • Tilkoblinger: Optisk og analog inn/utganger 3,5 mm hodetelefonutgang, USB-lading
  • Annet: Fjernkontroll og appstyring

Hvis du tenker på å anskaffe et mikroanlegg, men er redd for at lyden blir for puslete, kan det være smart å vurdere skotske Revos nye SuperSystem. Som faktisk er et anlegg. Bare med høyttalerne innebygget.

Det prisbelønte designet har vi sett før. Revos digitalradioer som den lille SuperSignal og den større SuperConnect, glir lett inn i et moderne hjem og kan leveres i flere farger. Det kan også det mye større, men fremdeles kompakte SuperSystem.

Et alt-i-ett anlegg med strømming, digitalradio og Spotify Connect. I stereo.

Som ikke tar mer plass enn et tradisjonelt mikroanlegg, men spiller tøffere og klarere enn de fleste av dem. Det er forresten varemerket til Revo. Det stilrene designet skjuler nemlig en rå forsterker og påkostede høyttalerelementer, som i høy grad bidrar til oppsiktsvekkende god lyd.

De nærmeste konkurrentene til Revo SuperSystem, er Geneva Model M og Tivoli Audio Music System+. Alle med digitalradio, strømming og flere høyttalerelementer for fyldigere lyd.

Annonse

 

Trådløs multiromslyd

Revo-anlegget må ikke forveksles med en alminnelig bordradio. Anlegget er ikke så mye større enn for eksempel en Amadeus Lacuna Large, men er langt mer påkostet.

Annonse

Det er også mye mer enn en radio med FM, DAB og musikkstrømming fra mobil eller nettbrett.

SuperSystem kombinerer alt dette med nettradio og det er også mulig å strømme til anlegget over hjemmets Wifi-nettverk. Da setter man opp laptopen som musikkserver, en relativt enkel operasjon som krever 20 minutter innsats, så kan man strømme musikk til SuperSystem. Det krever gjerne installasjon av en app som for eksempel EyeConnect på datamaskinen.

Da kan man selv velge om man vil bruke det lokale musikkbiblioteket, eller spille av trådløst fra Spotify, Apple Music eller Tidal.

Man kan også koble sammen flere enheter som støtter multiromslyd, med SuperSystem som en del av multiromsopplegget.

Men alt dette er ingen ting verdt uten skikkelig lyd.

Derfor har Revo-anlegget ikke bare ett høyttalerelement, men to flate 3,5 tommers BMR-elementer og en subwoofer på undersiden. De flate BMR-elementene er fulltoneelementer med høy virkningsgrad, som når de pares med en subwoofer, leverer forbausende fyldig og klar lyd. Balanced-Mode-Radiator-elementer har vi gode erfaringer med i Revos mindre modeller, og i Naims Ovator-høyttalere.

SuperSystem leveres i sort, hvitt eller valnøtt, med grå eller sort front.

SuperSystem leveres i sort, hvitt eller valnøtt, med grå eller sort front.

 

Annonse

Klassens beste lyd

Når man har pakket anlegget opp og koblet til strøm, tar oppsettet med søking etter radiokanaler og tilkobling av mobilen til Bluetooth, bare få minutter. Deretter er det bare å spille. Enten rett fra mobilen, eller fra FM, DAB+ eller en tilkoblet enhet. For eksempel TV-en. For SuperSystem fungerer fint som TV-høyttaler, og lyden går de fleste TV-er en høy gang.

Det gjør den forresten om man sammenligner med det meste vi har testet av tilsvarende anlegg. Mikroanlegg, alt-i-ett anlegg og bordradioer, får en svett jobb med å overgå lyden fra Revo SuperSystem.

En 80 W kraftig forsterker driver BMR-elementene og subwooferen. Det gir anlegget et stort, fyldig, klokkerent, klart og tydelig lydbilde, som du sjelden hører fra så små anlegg.

Det spiller ingen rolle om du hører på dialoger på radio, eller strømmer musikk via Bluetooth, lyden er gnistrende god uansett. Men det lyder bedre på nettradio enn FM, og kobler man SuperSystem til en musikkserver via hjemmenettverket, har man et fullverdig stereoanlegg som ikke har problemer med å fylle en middels stor stue med lyd.

Den undermonterte subwooferen hjelper veldig på opplevelsen av skala, og selvsagt bass. For den er stram og kontrollert, og selv om den ikke går særlig dypt, legger den et lavfrekvent fundament som gir balansen i lydbildet mye større klangfylde.

Annonse

Den spiller høyt nok for de fleste, men har ikke krefter nok til å spille murpussen av veggene, dersom man inviterer til party. Da trenger man større anlegg enn dette. Men som et hverdagsanlegg, enten i stuen, eller som et nummer to-anlegg i hjemmet, er SuperSystem fantastisk.

 

Ingen AirPlay

Revo-anlegget ser bra ut, spiller steinbra og er enkelt å bruke. Det mangler heller ingen ting vesentlig. Med et mulig unntak for strømming via AirPlay, som gir bedre lyd når man strømmer fra en Apple-enhet. Muligheten for multiromslyd, valgfritt radionett – FM, DAB+ eller nettradio, og et beskjedent fotavtrykk som tar lite plass, gjør SuperSystem til vår nye favoritt blant alt-i-ett anlegg.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.