TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

TEST Acer Spin 3 vs. Microsoft Surface Go 2

Hybrid-duell: 360 grader vs. nettbrett med tastatur-cover

Ultralette hybrid-maskiner kommer i flere forskjellige varianter. De er som regel temmelig dyre, men vi har testet to som befinner seg i det rimelige sjiktet.

forfatter
Publisert 01.07.20 - 13:45
Produkter i testen
 • Acer Spin 3 SP314-54N
 • Microsoft Surface Go 2 + Surface Go Type Cover
 • Tiden da en bærbar maskin alltid bare var et skall bestående av skjerm og tastatur med touchpad, er for lengst forbi. Etter at Microsoft Windows for noen år siden begynte å støtte berøringsfølsomme skjermer, har maskinvareprodusentene spyttet ut en jevn strøm av såkalte hybridmaskiner på markedet.

  Hybridene kommer i alle mulige forskjellige utførelser. HP Spectre x360 13 og den nyeste Dell XPS 13 2-i-1 er aktuelle eksempler på hybridmaskiner som kan foldes 360 grader om sin egen akse, mens Microsoft Surface Pro 6 er et godt eksempel på en stor nettbrettmaskin med kickstand, som kombinert med et separat Surface Type Cover er enda mer fleksibel enn 360 grader-hybridene.

  De fleste hybrider har til felles at de koster skjorta. Eller i hvert fall tett på 10 000 kroner. Minst. Selvfølgelig kan de fås billigere, men spørsmålet er da hvor mye man egentlig får for pengene? Med andre ord: Hvor hybrid er faktisk en billig hybrid?

  Produkter i testen

  Acer Spin 3 SP314-54N

  Litt for stor og klosset

  Acer Spin 3 kommer med 14" skjerm, og kan dreies 360 grader om sin egen akse. Likevel er det så som så med fleksibiliteten.

  God ytelse ut fra prisen, fint tastatur og mange porter. Nøyer man seg med å bruke den hjemme, sikrer formfaktoren høy fleksibilitet.
  Har kun Full HD-oppløsning til tross for 14" skjerm, som gjør maskinen tyngre og mer klosset.

  Microsoft Surface Go 2 + Surface Go Type Cover

  Mindre er ikke svaret

  Microsoft Surface Go 2 er kanskje den minste og mest fleksible Windows-hybriden på markedet. Men man kan også gå for mye på kompromiss.

  Flott skjerm med høy oppløsning. Ekstremt lett og fleksibel, og har bedre kamera enn de fleste Windows-bærbare.
  Kommer bare med Windows 10-S, noe som begrenser maskinen til apper fra Windows Store. Intels kanskje mest langsomme prosessor sørger for elendig ytelse.
  forfatter

  Peter Gotschalk

  (f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
  Aktuelle tilbud
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
  Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
  Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
  Kjempe på leirføtter Samsung Galaxy Book2 Pro 360 er et godt eksempel på en god idé som er dårlig utført.
  Philips: To dataskjermer for jobb og fritid Hjemmekontor eller bortekontor? Philips' dataskjermer har innebygd lyd og kamera.
  De viktigste nyhetene i macOS Ventura Apple vil forbedre Mac-opplevelsen ved å legge til nye produktivitetsverktøy og kontinuitetsfunksjoner i macOS.
  Følg Lyd & Bilde
  Send this to a friend