Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Samsungs QD-OLED TV skal hete QS95B

Samsung er hemmelighetsfulle om sin kommende QD-OLED TV, men nå har den fått et offisielt navn!

Skrevet av / 14.03.22 - 13:31
Samsungs QD-OLED TV skal hete QS95B

Samsung «hemmelige» (men ikke fullt så hemmelige) QD-OLED har vært en av de mest omtalte TV-ene siden CES-messen i januar, der den egentlig ble lekket snarere enn offisielt lansert. Og fortsatt er det veldig stille rundt denne modellen fra Samsungs side. Nå har det imidlertid dukket opp ny informasjon om hva den skal hete – i det minste på den andre siden av Atlanteren, i følge Forbes.

samsung 65 qd display tv
Samsung QS95 QD-OLED. (Foto: Samsung)

Samsung QS95B i USA

Den amerikanske forhandleren Value Electronics har nemlig publisert en annonse der de refererer til den kommende QD-OLED modellserien ved navnet QS95B, nærmere bestemt Samsung QN55QS95B og QN65QS95B. Vær obs på at dette er den amerikanske modellkoden, mens den europeiske modellkoden pleier å starte med «QE…».

Les også: Slik leser du modellkodene på Samsung TV

QS95B blir altså tilgjengelig i skjermstørrelsene 55 og 65 tommer – akkurat som Sonys kommende QD-OLED A95K, som bruker samme panel fra Samsung Display. Den modellen har vi alllerede fått en sniktitt på – og du kan lese om vårt førsteinntrykk her.

Les også Sniktitt på QD-OLED Vi har tatt en første titt på Sonys nye QD-OLED. Sylskarpt er bare fornavnet - og sjekk den innsynsvinkelen!

Hva med Samsungs egen versjon, da? Vel, annonsen fra Value Electronics kan blant annet fortelle at QS95B støtter HDMI 2.1 på alle fire inngangene, og den får selvfølgelig Tizen Smart TV med stemmestyring. Den amerikanske versjonen er også utstyrt med en neste generasjons ATSC 3.0 TV-tuner. I tillegg kan trolig vente oss noen av finessene Samsung har lansert på de øvrige 2022-modellene, slik som støtte for skjermfrekvenser opp til 144Hz, en oppdatert spillmeny (Game Bar 2.0), trådløs Atmos surroundlyd til kompatible lydplanker med mere.

Les også Samsungs nye lydplanker får trådløs Dolby Atmos Får blant annet mulighet for trådløs Atmos surroundlyd via Wi-Fi.

Pris og tilgjengelighet

Value Electronics har ikke gått ut med noen offisiell pris enda, men de tilbyr kunder å sette seg på venteliste. Det kan indikere at TV-en ikke er så altfor langt unna, i det minste for det amerikanske markedet.

Vi kan trolig forvente oss mer håndfast info om denne TV-en for Norden sin del også, i løpet av våren!

Hva tenker du som leser? Er Samsungs QD-OLED en modell du selv er interessert i? Hvordan tror du den vil gjøre det i sammenligning med LG/Sony/Philips/Panasonic OLED-TV eller Samsungs egne QLED-modeller? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under!

Les også Her er årets nye TV-modeller fra Samsung Årets nye TV-er fra Samsung nærmer seg, og nå har vi fått vite de norske prisene.
Les også Avslørt: Samsungs nye QD-OLED TV Kan dette være den sagnomsuste OLED TV-en som Samsung ikke vil vise oss enda?
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Scroll to Top