TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Snart kommer ny iPhone SE 3 og iPad Air

Forventet til å lansere allerede 8. mars

forfatter
Publisert 08.02.22 - 00:13

Apple pleier å ha to store og to mindre produktlanseringer i løpet av et kalenderår. Den første skjer som regel i løpet av våren. Slik var det f. eks. i 2021, da Apple lanserte en ny iPad Pro og en ny iMac i april, begge med M1-prosessor.

Videre kom det også en ny Apple TV, en ny iPad mini, nye iPhone-modeller, ny Apple Watch, nye AirPods og nye Macbook Pro-er med M1 Pro- og M1 Max-prosessorer.

Men noen av Apples viktigste produkter dukket ikke opp i 2021, nemlig iPhone SE og iPad Air. Begge produktene ble fornyet tilbake i 2020, så det har vært god grunn til å tro at nye versjoner av iPhone SE og iPad Air ville komme ila 2022.

Og ifølge nyhetskanalen Bloomberg er ventetiden snart over. De skriver nå at Apple planlegger å lansere de nye produktene den 8. mars.

Les også Tre år gammel design, fem år gammel skjerm og innmat fra 2020 iPhone SE er den beste mellomklassemobilen du kan kjøpe akkurat nå. Hvis du ellers kan godta et meget stort minus.

iPhone SE 3

Den nye mobilen blir som sagt den første oppdateringen av iPhone SE-serien på to år. 5G, forbedret kamera og en raskere prosessorer ventes å være blant de nye funksjonene.

Designet forblir det samme, så iPhone Se 3 kommer til å ligne forgjengeren fra 2022.

iPad Air

Også den nye iPad Air kommer med 5G, i tillegg til at ryktene forteller om en ny Apple A15-prosessor under skjermen.

Les også Beste iPad Air til nå Apples nyeste iPad Air kombinerer lett og elegant design med monstersterk ytelse.

iOS 15.4

Utover å annonsere de tidligere nevnte produktene, så planlegger Apple også å gi ut iOS 15.4, påstår Bloomberg å vite.

Programvareoppdateringen vil bl.a. legge til Face ID-støtte for personer som går med munnbind, slik at det blir enklere å lase opp telefonen selv med maske på.

iOS 15.4 byr også på nye emojis samt Universal Control, som gjør det mulig å bruke ett enkelt tastatur og trackpad på tvers av flere iPad og Mac-enheter.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde