Nyhet

Snart kommer ny iPhone SE 3 og iPad Air

Forventet til å lansere allerede 8. mars

Skrevet av / 08.02.22 - 00:13
Snart kommer ny iPhone SE 3 og iPad Air

Apple pleier å ha to store og to mindre produktlanseringer i løpet av et kalenderår. Den første skjer som regel i løpet av våren. Slik var det f. eks. i 2021, da Apple lanserte en ny iPad Pro og en ny iMac i april, begge med M1-prosessor.

Videre kom det også en ny Apple TV, en ny iPad mini, nye iPhone-modeller, ny Apple Watch, nye AirPods og nye Macbook Pro-er med M1 Pro- og M1 Max-prosessorer.

Men noen av Apples viktigste produkter dukket ikke opp i 2021, nemlig iPhone SE og iPad Air. Begge produktene ble fornyet tilbake i 2020, så det har vært god grunn til å tro at nye versjoner av iPhone SE og iPad Air ville komme ila 2022.

Og ifølge nyhetskanalen Bloomberg er ventetiden snart over. De skriver nå at Apple planlegger å lansere de nye produktene den 8. mars.

Les også Tre år gammel design, fem år gammel skjerm og innmat fra 2020 iPhone SE er den beste mellomklassemobilen du kan kjøpe akkurat nå. Hvis du ellers kan godta et meget stort minus.

iPhone SE 3

Den nye mobilen blir som sagt den første oppdateringen av iPhone SE-serien på to år. 5G, forbedret kamera og en raskere prosessorer ventes å være blant de nye funksjonene.

Designet forblir det samme, så iPhone Se 3 kommer til å ligne forgjengeren fra 2022.

iPad Air

Også den nye iPad Air kommer med 5G, i tillegg til at ryktene forteller om en ny Apple A15-prosessor under skjermen.

Les også Beste iPad Air til nå Apples nyeste iPad Air kombinerer lett og elegant design med monstersterk ytelse.

iOS 15.4

Utover å annonsere de tidligere nevnte produktene, så planlegger Apple også å gi ut iOS 15.4, påstår Bloomberg å vite.

Programvareoppdateringen vil bl.a. legge til Face ID-støtte for personer som går med munnbind, slik at det blir enklere å lase opp telefonen selv med maske på.

iOS 15.4 byr også på nye emojis samt Universal Control, som gjør det mulig å bruke ett enkelt tastatur og trackpad på tvers av flere iPad og Mac-enheter.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Scroll to Top