Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

Apple iPad Pro 12,9” (2021)

Apples M1-prosessor har gjort monsteret iPad Pro enda mer monstrøst.

Skrevet av / 27.10.21 - 11:05
Apple iPad Pro 12,9” (2021)

Apples iPad Pro har helt siden lanseringen av den første modellen i 2015 vært for nettbrettene det Audi S og RS er for personbiler: Større, sterkere, raskere og generelt bare bedre på alle punkter.

Og det gjelder selvfølgelig også for 2021-versjonen av den store iPad Pro med 12,9 tommers skjerm. Bare for å ha avklart forventningene til det som er utgangspunktet for denne testen.

Som sine siste forgjengere kommer den nye iPad Pro med Face ID, fem mikrofoner, fire innebygde høyttalere og støtte for Apple Pencil. Og nyhetene fra 2020-modellen, som Wi-Fi 6-støtte og LiDAR-skanner, er fortsatt her.

Likevel er det ingen overdrivelse at 2021-versjonen av iPad Pro er den største og viktigste oppdateringen av Apples profesjonelle nettbrett til dato. Spesielt tre store nyheter er oppsiktsvekkende: iPad Pro støtter endelig 5G, og dessuten kommer den med Apples nye M1-prosessor samt med såkalt Liquid Retina XDR-skjerm av typen Mini-LED.

De tre tingene til sammen gjør den nye iPad Pro så kraftfull, lekker og lynrask at det er vanskelig å komme tilbake til et hvilket som helst annet nettbrett når man først har hatt det i hendene.

Konklusjon

Det kan ikke være noen tvil om at hvis man skal kjøpe nytt nettbrett, og man er typen som ikke trenger å spørre hva ting koster, så er den nye iPad Pro 12,9″ en absolutt no-brainer. Det er nemlig ingen grenser for hvor dyr den kan bli. For den absolutte toppmodellen med 2 terabyte innebygd lager, samt Apple Pencil og Magic Keyboard som tilbehør, blir prisen litt over 28 000. Man kan kjøpe en bruktbil for de samme pengene.

Men for pengene får man så også det beste nettbrettet som noensinne har eksistert i det kjente universet.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top