TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Vi kårer Apple iPad Pro 12,9” (2021)

Et sykt nettbrett for de med tykkest lommebok

Apples M1-prosessor har gjort monsteret iPad Pro enda mer monstrøst.

forfatter
Publisert 27.10.21 - 11:05

Apples iPad Pro har helt siden lanseringen av den første modellen i 2015 vært for nettbrettene det Audi S og RS er for personbiler: Større, sterkere, raskere og generelt bare bedre på alle punkter.

Og det gjelder selvfølgelig også for 2021-versjonen av den store iPad Pro med 12,9 tommers skjerm. Bare for å ha avklart forventningene til det som er utgangspunktet for denne testen.

Som sine siste forgjengere kommer den nye iPad Pro med Face ID, fem mikrofoner, fire innebygde høyttalere og støtte for Apple Pencil. Og nyhetene fra 2020-modellen, som Wi-Fi 6-støtte og LiDAR-skanner, er fortsatt her.

Likevel er det ingen overdrivelse at 2021-versjonen av iPad Pro er den største og viktigste oppdateringen av Apples profesjonelle nettbrett til dato. Spesielt tre store nyheter er oppsiktsvekkende: iPad Pro støtter endelig 5G, og dessuten kommer den med Apples nye M1-prosessor samt med såkalt Liquid Retina XDR-skjerm av typen Mini-LED.

De tre tingene til sammen gjør den nye iPad Pro så kraftfull, lekker og lynrask at det er vanskelig å komme tilbake til et hvilket som helst annet nettbrett når man først har hatt det i hendene.

Konklusjon

Det kan ikke være noen tvil om at hvis man skal kjøpe nytt nettbrett, og man er typen som ikke trenger å spørre hva ting koster, så er den nye iPad Pro 12,9″ en absolutt no-brainer. Det er nemlig ingen grenser for hvor dyr den kan bli. For den absolutte toppmodellen med 2 terabyte innebygd lager, samt Apple Pencil og Magic Keyboard som tilbehør, blir prisen litt over 28 000. Man kan kjøpe en bruktbil for de samme pengene.

Men for pengene får man så også det beste nettbrettet som noensinne har eksistert i det kjente universet.

Legg igjen en kommentar

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.
Den raskeste mobilen Asus ROG Phone 6 er stor og dyr. Og den raskeste mobilen vi har sett.
Ny OnePlus-mobil presenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 prosessoren og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend