Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Mark Levinson No.5105

Det er bare å glede seg til Mark Levinsons platespiller.

Hi-fi har ingen stor plass på CES-messen i Las Vegas, selv om den er en av verdens største elektronikkmesser. Men flere produsenter ser sitt snitt til å lansere hi-fi under CES likevel, som Mark Levinson her.

De slapp nyheten om at de snart er klar med No.5105, en platespiller i 5000-serien, med remdrift, 10-tommers karbonfiberarm og en massiv 6,4 kg tallerken i aluminium på et chassis i samme materiale.

Spilleren er ikke i salg før sommeren 2020, og vil starte på 6000 USD, altså omlag 60.000 kr, eller 7000 USD om man foretrekker å få den levert med en ferdigmontert MC-pickup.

Som man kan se, har spilleren elektronisk hastighetsskifter, og et vater på toppen som man kan bruke når man skrur på de tre aluminiumsføttene for å vatre opp spilleren.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.