itemprop

CES 2014

Det må bli bra når Martin Logan lager en trådløs høyttaler. Crescendo har både Bluetooth og Airplay, og gjett om vi gleder oss!

Det er ingen hemmelighet at vi har et svakt punkt for Martin Logans elektrostathøyttaler. Så bra er de, at vi kåret den gulvstående Montis, til årets high-end høyttaler.

I den andre enden av skalaen finner vi Crescendo. En snasen bordhøyttaler av det trådløse slaget, men med den uvanlige kombinasjonen Bliuetooth og Airplay. Det pleier å være enten eller.

Fordelen med BT er at alle kan strømme musikk direkte til høyttaleren, med full oppløsning dersom man har en enhet med Bluetooth Apt-X. Apple-brukere med iPhone og iPad kan allerede strømme i full oppløsning, med wifi.

ML Crescendo env

Høyttaleren har en 24-bit 48kHz DSP-prosessor som slik sett er i stand til å støtte avspilling av høyoppløst lyd. Den er bestykket med to av Martin Logans bånddiskanter, og en 5 x 7 tommers bassenhet, som som drives av en 100 e kraftig forsterker.

Den levere i sort lakk, eller ekte valnøttfiner over MDF-plater, og har i tillegg USB-inngang slik at man både kan alde og spille direkte fra en iPhone, eller man kan koble en annen lydkilde til via en analog lydinngang på baksiden.

Den har også en digital optisk inngang, og ethernet-kontakt for kobling til et kablet nettverk.

annonse

Crescendo-høyttaleren vil komme i butikkene i løpet av første kvartal i år, til 900 dollar, eller 7000 kroner, og vil konkurrere direkte med tilsvarende høyttalere fra B&W og Geneva.

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

1
Kommentarer

0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
  Motta varsler  
nyeste eldste mest poulære
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen