Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

SOL Republic utvider horisonten

Trådløse hodetelefoner med stor rekkevide og smidige ørepropper.

Skrevet av / 10.01.14 - 04:32
SOL Republic utvider horisonten

Vi har tidigare testat SOL Republics in-ear lurar med utmärkt resultat, och deras stora hörlurar imponerar också. Nu utvidgar de sortimentet till nya kategorier.

Vi har tidligere testet OL Repubics in-ear hodetelefoner med utmerket resultat, og dere store hodetelefoner imponerer også. Nå utvider de sortimentet med nye kategorier.

For det første har de tatt en titt på treningshodetelefoner og ikke vært så imponert av konkurrentene. De fleste synes å ha begynt med å gjøre hodetelefoner med ulike former av festemetoder for at hodetelefonene skal sitte fast, med bøyler over ørene eller bak nakken. SOL Republic begynte i stedet med lyden og eksperimenterte så med å legge til så lite som mulig, men likevel med det samme resultat.

SOL Republic Relays

 

De nya Relays ser i stort sett ut som vilka öronproppar som helst. Det är bara den lilla ringen runt dem som skvallrar om att det är något speciellt med dem. Men det fungerar faktiskt. De sitter kvar i örat även om man skakar på huvudet eller drar i sladden. Dessutom låter de riktigt bra. De levereras i slutet av februari och test kommer i vår.

SOL Republic Tracks Air

Dessuten har man tatt frem sine første trådløse hodetelefoner. Tracks Air har en bøyle man kan bytte ut og som er ekstremt bøybar uten å gå i stykker. Det er latterlig lett å pare de sammen med mobilen takket være NFC. Men det virkelig interessante er at de har hele 100 meter rekkevidde. Utendørs selvfølgelig, men selv innendørs får man betydlig bedre rekkevidde enn med Bluetooth-hodetelefoner. Pris ca. 200 euro.

www.solrepublic.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top