itemprop

CES 2014

Trådløse hodetelefoner med stor rekkevide og smidige ørepropper.

Vi har tidigare testat SOL Republics in-ear lurar med utmärkt resultat, och deras stora hörlurar imponerar också. Nu utvidgar de sortimentet till nya kategorier.

Vi har tidligere testet OL Repubics in-ear hodetelefoner med utmerket resultat, og dere store hodetelefoner imponerer også. Nå utvider de sortimentet med nye kategorier.

For det første har de tatt en titt på treningshodetelefoner og ikke vært så imponert av konkurrentene. De fleste synes å ha begynt med å gjøre hodetelefoner med ulike former av festemetoder for at hodetelefonene skal sitte fast, med bøyler over ørene eller bak nakken. SOL Republic begynte i stedet med lyden og eksperimenterte så med å legge til så lite som mulig, men likevel med det samme resultat.

SOL Republic Relays

 

De nya Relays ser i stort sett ut som vilka öronproppar som helst. Det är bara den lilla ringen runt dem som skvallrar om att det är något speciellt med dem. Men det fungerar faktiskt. De sitter kvar i örat även om man skakar på huvudet eller drar i sladden. Dessutom låter de riktigt bra. De levereras i slutet av februari och test kommer i vår.

SOL Republic Tracks Air

annonse

Dessuten har man tatt frem sine første trådløse hodetelefoner. Tracks Air har en bøyle man kan bytte ut og som er ekstremt bøybar uten å gå i stykker. Det er latterlig lett å pare de sammen med mobilen takket være NFC. Men det virkelig interessante er at de har hele 100 meter rekkevidde. Utendørs selvfølgelig, men selv innendørs får man betydlig bedre rekkevidde enn med Bluetooth-hodetelefoner. Pris ca. 200 euro.

annonse

www.solrepublic.com

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen