itemprop

CES 2014

Smidige trådløse ørepropper og en kraftull bluetooth-høyttalere.

Jabras små trådløse høyttalere er tøffe og praktiske. Nå får de en storebror som logisk nok heter Soulmate Max.  Den har det samme formspråk som lillebrødrene og den er til og med sprutsikker, samt at Jabra har testet at den tåler relativt tøff behandling.  Den veier et par kilo, men har et solid håndtak som gjør den lett å bære.  Batteritiden er oppgitt til 14 timer og den kan også lade mobiltelefonen din.

jabra soulmate max

Fire fremovervendte elementer samt et spesielt tilpasset bakoverrettet basselement sørger for en kraftfull lyd fra en forholdsvis liten høyttaler.  Slippes i januar for 3000 kroner.

Jabra presenterte også et par nye trådløse ørepropper.  Rox Wireless har en solid ledning som kan legge bak nakken.

jabara rox wireless

De er dessuten fulle av fiffige funksjoner, for eksempel er de magnetiske slik at man kan legge sammen proppene når man ikke bruker de, og de går automatisk i strømsparemodus.  Den ene proppen har en mikrofon slik at den kan brukes som headset til mobilen.  De lades med en mikro USB tilkobling, som gjemmes i den andre proppen.  De er støv- og vannbeskyttede og batteritiden er 5,5 timer.

Kommer i februar og koster ca. 1100 kroner.

annonse

www.jabra.se

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen