itemprop

CES 2014

Astell & Kern lanserte en ny toppmodell kalt AK240. Den bærbare spilleren har opp til 384 GB lagringsplass, eller plass til rundt 800 album i full ukomprimert lydkvalitet

Til sammenligning har en iPod Classic 160 GB lagringsplass og mangler støtte for like mange lydformater som Astell & Kern AK240. Vi har tidligere testet A&Ks AK100, og digget lydkvaliteten fra den. Det er ingen grunn til å tro at AK240 skal lyde noe dårligere.

Tvert i mot.

Spilleren har tatt mål av seg til å være en slags bærbar musikkserver, med den høye lagringskapasiteten, og den har en innebygget USB DAC med mikro-B USB inngang, slik at man kan spille av musikk fra laptopen via AK240 og bruke spillerens digitalkonverter for bedre lyd.

A&K sier at AK240 skal kunne laste ned HD-filer enten trådløst eller kablet. fra forskjellige nettsider og spille dem av fra spillerens minne. Som er fordelt på 256 GB internminne i kombinasjon med et 128 GB mikroSD-kort. ak240

Spilleren er bygget i en solid aluminiumslegering, og har fått en ny Cirrus Logic 4398 DAC (to faktisk – en for hver kanal) i stedet for AK120s Wolfson 8740 DAC, og den har både balansert og ubalanserte analoge lydinnganger, optisk digitalinngang, Bluetooth og wifi.

Den støtter de fleste lydformater, også det populære DSD-formatet som de mest rkesne audiofile har omfavnet for sin ekstreme lydkvalitet (64 og 128 DSD) og selvsagt 24-bit/192 kHz filer i PCM-format, samt Apple Lossless (ALAC).

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

2
Kommentarer

0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
  Motta varsler  
nyeste eldste mest poulære
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen