itemprop

CES 2014

Amerikanske Ayre lager bare versting-high-end, men når de jubilerer, må de selvsagt legge litt ekstra i oppgraderingen av toppmodellene

[Las Vegas, Nevada]

De har tatt for seg toppmodellene i referanseserien, forforsterkeren KX-R og de 300 w kraftige monoforsterkerne MX-R.

Det kraftige aluchassiset, som faktisk er freset i hele stykker, er sammen med kontaktene og bryterne, det eneste som er beholdt. All elektronikken er byttet ut med nye kretskort, med nye og mye dyrere komponenter.

Forsterkerne inneholder Ayres AyreLock strømforsyning, Diamond utgangstrinnet som vi kjenner fra testen av KX-R, og en lang rekke nye komponenter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eiere av KX-R og MX-R behøver ikke å sende inn hele forsterkeren for oppgradering. Det holder å få en servicetekniker til å demontere kretskortene og pakke dem inn i tilpasset emballasje, for retur og oppgradering hos Ayre.

Se og hør vår samtale med Brent Hefley i videoen under:

annonse

annonse

Forforsterkeren er klar allerede nå, med en heftig 50 prosent prisøkning til 28.000 dollar, mens MX-R forsterkerne ikke er klare før i mars 2014.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

-

Rull til toppen