Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trailer: Yellowstone, sesong 5, del II – Kevin Costners comeback?

Paramount bekrefter nå premieredatoen for siste del av Yellowstone, sesong 5 - og Costner figurerer på pressebildene.

Skrevet av / 20.06.24 - 21:46
Trailer: Yellowstone, sesong 5, del II – Kevin Costners comeback?

Det er allerede bekreftet – i år kommer vitterlig den etterlengtede del II av Yellowstone, sesong 5.

Som vi har skrevet om i utallige artikler det siste året har det over lengre tid hersket full krig i Yellowstone-leiren – og det er allerede avgjort at seriens største stjerne, Kevin Costner, forlater showet, og at serien legges ned etter sesong 5.

Les også Game over! Paramount bekrefter nå at Yellowstone-serien avsluttes.

Den 20. mai kunngjorde produksjonsselskapet, Paramount, at innspillingen av (den kraftig forsinkede) finalesesongen faktisk var i gang, i Montana.

Nå er den første teasertraileren sluppet:

 

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den innflytelsesrike Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare, utilslørte maktbegjær.

Pater familias er John Dutton, forbilledlig gestaltet av Kevin Costner. Over knappe fem sesonger har vi fulgt strabasene for å bevare farmen, kvegdriften og familiens tradisjonelle levemåte – med alle tenkelige midler.

I det avsluttende kapittel vil Dutton-familien kjempe videre for å bevare ranchen, i kamp mot storkapitalistiske eiendomsutviklere, miljøforkjempere og de lokale indianerstammene.

 

 

Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

Produksjonsstoppen (som har pågått siden høsten 2022) bunner i en konflikt mellom serieskaper Taylor Sheridan og showets ubestridte stjerne: Costner.

Ifølge Deadline var Kevin Costner misfornøyd med at innspillingen av Yellowstone trakk ut i tid, og dermed kom i konflikt med andre prosjekter han har, ikke minst hans kommende filmserie Horizon: An American Saga. Costner hadde visstnok ikke forpliktet seg til så mange innspillingsdager som Sheridan & Co ønsket.

Les også Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga" Del 1 har premiere 28. juni, og traileren ligger ute nå!

Planlegging av andre prosjekter er heller ikke enkelt med den uforutsigbare produksjonen, der mulittalentet Sheridan skriver på serien under selve innspillingen, og plutselig kan legge til ytterligere episoder.

Cole Hauser (til venstre) og Taylor Sheridan under innspilling av “Yellowstone” (Foto: Paramount)

Kilder hevdet at Costner, som også er en utøvende produsent av serien, følte seg avvist da han reiste bekymringer om retningen historien tok – og at han da ble bedt av Sheridan om å:

Stick to acting!

En kommentar som vel ikke akkurat beredte grunnen for en god dialog de to store stjernene/egoene imellom…

“Bare Taylor vet hva som virkelig foregår,” sier kilden til New York Post. “Taylor brukte år på å ikke bli verdsatt i Hollywood, og nå som han er toppen av hierarkiet, er det definitivt et ego involvert i alt dette.”

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

Siden har det hersket kald krig mellom Sheridan og Costner, og Sheridan skal ha skrevet John Dutton ut av serien.

Dagens pressemelding nevner da heller ikke Costner med ett ord – men dette er bildet de fronter nyheten med:

Yellowstone, sesong 5, del II (Foto: SkyShowtime)

Så er det faktisk håp om at Costner skal få avslutte rollen sin som John Dutton?

Høyst uvisst, men senest for noen uker siden var Costner selv på banen og holdt mulighetene åpne.

For sjekk ut hva Kevin Costner uttalte i et intervju med Entertainment Tonight for en måneds tid siden, i det reporteren spurte skuespillerikonet om han ønsker å fortsette i rollen som John Dutton:

I’d like to be able to do it but we haven’t been able to. I thought I was going to make seven [seasons] but right now we’re at five. So how it works out — I hope it does — but they’ve got a lot of different shows going on. Maybe it will. Maybe this will circle back to me. If it does and I feel really comfortable with [it], I’d love to do it.

 

Intervjuet fant sted under CinemaCon i Las Vegas, der Costner var til stede for å promotere første del av Horizon.

14. november i år er nå HUGGET I STEN som datoen for premiereepisoden av sesong 5, del II!

Nye bilder fra sesong 5, del II ble også sluppet i dag:

Yellowstone, sesong 5, del II_c (1) Yellowstone, sesong 5, del II_c (1) Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (3)
<
>
Yellowstone, sesong 5, del II (Foto: SkyShowtime)

Legg merke til at Costner figurerer på flere av bildene…

Les også Vil tilbake i sadelen! Nå angrer Costner seg, og har et stort ønske å om fortsette i Yellowstone-rollen som John Dutton.

PS! Mens Yellowstone-konflikten har eskalert har Sheridan syslet med nye planer for det suksessrike cowboy-universet.

I fjor sommer annonsert han at Yellowstone-universet vil leve videre, med den nye spin-off-serien 2024; der Matthew McConaughey vil gestalte hovedrollen (sannsynligvis en Dutton). Serien skal være slags fortsettelse av Yellowstone-universet, ikke en prequel-historie.

I et intervju med The Hollywood Reporter bekreftet CEO for CBSViacom, Chris McCarthy at selskapet hadde signert McConaughey for Yellowstone-universet:

Matthew McConaughey is lined up to star in a Yellowstone extension, which will move forward regardless of whether Costner returns to the original.

Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Slipp dragene løs!

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Scroll to Top