Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sylvester Stallones Tulsa King returnerer til høsten

Fans av en tørrvittig, hardtslående Sly Stallone kan til høsten se frem til mer moro og forviklinger i Tulsa.

Skrevet av / 02.07.24 - 00:01
Sylvester Stallones Tulsa King returnerer til høsten

Serieskaper, og manusforfatter, Taylor Sheridan er nok mest kjent for sine storslagne westernserier, som sentreres rundt den mektige Dutton-klanen på kvegranchen i Montana. Med Yellowstone, 1883 og 1923 har Sheridan virkelig satt Paramount Pictures, og SkyShowtime, på strømmekartet.

Men høsten 2020 lanserte multitalentet en helt annen serie – og gav nytt liv til ikonet Sylvester Stallone.

Les også Ventetiden er snart over! SkyShowtime-topp bekrefter nå at både Ford og Mirren er i full gang med innspillingen av sesong 2 av Yellowstone-prequelen.

I Tulsa King møter vi Dwight «The General» Manfredi (Sylvester Stallone) er en mafiagangster av den riktig gamle skole. Han har nettopp gjennomført 25 år på vann og brød, og tystet ikke på en eneste av sine mafiakompanjonger i New York.

Når han slipper ut forventer han mer enn et klapp på skulderen, men det han blir servert er verre enn som så. Mafiafamilien har ikke bruk for en «dinosaur» i New York, så han sendes i «eksil» til et sted han kan gjøre minst mulig skade; av gårde til gudsforlatte bondeknølland i paddeflate (tenk et stort Danmark, med kveg og oljepumper i stedet for griser) Oklahoma bærer det.

Tulsa skal bli hans nye kongedømme.

 

Selvsagt har ikke Dwight tenkt til å legge seg ned og dø, han biter tennene sammen og er overbevist om at han kan bygge opp et nytt imperiet – i en by som i praksis er uten kriminalitet.

Forviklinger, og morsomheter, oppstår når den hardtslående, brautende årgangsgangsteren stormer inn i nærmeste marihuanabutikk (som for øvrig er lovlig) og forlanger at han skal ha 20 % av omsetningen for å beskytte dem for kriminelle gjenger. «Hvilke gjenger?» sier den forvirrede innehaveren.

Les også Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.

Nå bekrefter strømmetjenesten SkyShowtime sesong 2 får premiere den 18. september i år.

Det er allerede bekreftet at Stallone returnerer i rollen som The General.

Tulsa King sesong 1 9
Tulsa King, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

I en tidligere pressemelding utdypte Tanya Giles, fra Paramount:

The huge success we’ve had with Tulsa King and Sylvester Stallone opens up possibilities with Taylor Sheridan, who consistently, his mind works in terms of universes and backstories, so I think there’s always a possibility that there’s more to that universe and more to that story.

Akkurat nå spilles sesong 2 inn, i Oklahoma og Atlanta. Sheridan er fortsatt med som produsent og medforfatter.

Forvent ytterligere kriminelle sprell og komiske situasjoner i det den livsvante mannen fra storbyen kolliderer med redneck-livsstilen i USAs “Heartland”.

Les også Skruen strammes til! I sin tredje runde står fikseren Mike McLusky overfor sine største utfordringer i den helvetes fengselsbyen – og leverer en jævel av en sesong.

Stallone vender tilbake som Manfredi i andresesongen, og brorparten av hovedrollen gjentar rollene sine, inkludert Martin Starr som Bodhi, Andrea Savage som Stacy, Max Casella som Manny, Jay Will som Tyson, Domenick Lombardozzi som “Chickie” Invernizzi, Vincent Piazza som Vince, Garrett Hedlund som Mitch, og Dana Delany som Margaret. I tillegg får vi se Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough og Frank Grillo.

Tulsa King sesong 1 7
Tulsa King, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

I sesong 2 fortsetter Dwight (Stallone) og hans mannskap å bygge opp og forsvare sitt voksende imperium i Tulsa, men akkurat når de har fått fotfeste, innser de at de ikke er de eneste som vil gjøre krav på territoriet.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

Faren truer fra Kansas City-mafiaen og en svært mektig lokal forretningsmann, og Dwight kjemper for å holde sin familie og mannskap trygge samtidig som han holder oversikt over alle sine virksomheter. I tillegg har han fortsatt noe uoppgjort i New York…

Tulsa King sesong 1 2
Tulsa King, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top