Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

Ny serie fra skaperen av Yellowstone – Lawmen: Bass Reeves

Taylor Sheridan er klar med nok en westernserie. Og for et stjernegalleri!

Skrevet av / 14.11.23 - 09:01
Ny serie fra skaperen av Yellowstone – Lawmen: Bass Reeves

Som vi skrev om for halvannen uke side, har det verste støvet nå lagt seg i Yellowstone-leiren, og om fredspipen ikke akkurat er røkt, så har man nærmest begravet stridsøksen – og endelig har serieskaper Taylor Sheridan, og Paramount, bekreftet at del II av Yellowstones siste sesong får sin etterlengtede premiere til neste år.

Dog uten showets store stjerne, Kevin Costner. Derimot vil det komme en fortsettelse av serien, med Matthew McConaughey i hovedrollen. Den nye serien skal hete 2024, og føyer seg dermed inn i rekken av Yellowstones’ prequel-seriene 1883 (2021) og 1923 (2023).

Hvilke karakterer McConaughey skal portrettere i 2024 (satt til nåtiden) er ikke offentliggjort – men vi forventer at det blir en Duttton.

Les også Men Yellowstone var ikke (helt) død Paramount bekrefter nå at siste del av Yellowstone faktisk kommer – neste år.

Men, lenge innen den tid kan vi se frem til nok en westerneserie fra multitalentet Sheridan.

Allerede den 18. desember får Lawmen: Bass Reeves premiere på SkyShowtime.

Nå er traileren her:

 

I serien Lawmen: Bass Reeves vekkes den legendariske sheriffen Reeves, og erkeskurkene i det ville vesten, til live.

Den virkelige personen Bass Reeves (David Oyelowo, Selma), er kjent som en av den amerikanske nybyggertidens største helter.

Reeves levde fra 1838 til 1910, og startet livet som slave. I  tiden etter gjenoppbyggingen jobbet han som lovens lange arm i indianerterritoriet, hvor han fanget over 3000 av de farligste forbryterne, uten noen gang å bli såret.

Lawmen: Bass Reeves (Foto: SkyShowtime)

Den utrolige livshistorien til Reeves tar for seg hans reise fra slave til å bli den første svarte sheriffen vest for Mississippi.

Til tross for at han arresterte tusenvis av forbrytere i løpet av sin karriere, tynget sheriffstjernen ham, og han slet med den moralske og spirituelle prisen hans kjære familie måtte betale.

Lawmen: Bass Reeves (Foto: SkyShowtime)

Bass Reeves blir ikke en direkte oppfølger til 1883, men satt til det ville vesten, i samme tidsepoke.

Les også Det herlige, vakre, brutale, ville vesten Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

Lawmen: Bass Reeves blir del av en antologiserie som også skal følge andre ikoniske sheriffer og skurker som har satt sitt preg på USAs historie. Dermed blir Bass Reeves den første sesongen av Lawmen-serien.

gallery Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (15) gallery Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (12) gallery gallery Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (9) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (14) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (4)
<
>
Lawmen: Bass Reeves (Foto: SkyShowtime)

I tillegg til Oyelowo i hovedrollen vil vi få se legendariske Donald Sutherland, Dennis Quaid og Barry Pepper i ledende roller.

Andre roller gestaltes av Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley og Bill Dawes.

Lawmen: Bass Reeves (Foto: SkyShowtime)

Shea Whigham (Boardwalk Empire) og Garrett Hedlund vil opptre i gjesteroller.

Les også Sheridan gjør det igjen! Med Taylor Sheridan som serieskaper, og duoen Harrison Ford og Helen Mirren i hovedrollene var forventningene til 1923 skyhøye.

Chad Feehan er serieskaper (og blant manusforfatterne), mens Sheridan er utøvende produsent.

18. desember slippes den første episoden, med ny episode hver påfølgende mandag. Første sesong av antologiserien vil bestå av 8 episoder.

Lawmen: Bass Reeves er den nyeste av Taylor Sheridans serier som er tilgjengelige for strømming på SkyShowtime. De andre er:

PS! Paramount har også annonsert en ny prequel-serie til Yellowstone, 1944, som vil følge i fotsporene til tidligere spinoffs (1883 og 1923) ved å ta oss med tilbake til fortiden, for å fortelle om de dramatiske livene til de første generasjonene av Dutton-klanen.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?
Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (20) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (19) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (18) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (17) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (16) Lawmenn - Bass Reeves, sesong 1_1 (3)
<
>
Lawmen: Bass Reeves (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

1 hendelser på “Ny serie fra skaperen av Yellowstone – Lawmen: Bass Reeves”

  1. Ole Pedersen

    Taylor Sheridan så jeg første gang,som en Sheriff-jypling S.O.A.(Sons Of Anarky),men han var ikkje noe spesielt man la merke til,foran kamera.Men BAK KAMERA,,,,ska SEI han kan det der med å lage vannvittig gode western’s!!!Denne siste gleder jeg meg til,og har allerede begynt oppfriskningskurs ved å se 1883-1923-Yellowstone,,i denne rekkefølge.Stay tuned😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Trailer - House of the Dragon, sesong 2

Williams vanskelige tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbake!

Mord i Venezia: Klar for strømming!

Bedre enn Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

Fornyet!

0
Scroll to Top