Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Julepause for Yellowstone

Selv cowboyer på prærien i Montana trenger en lille pause i julestria.

Skrevet av / 19.12.22 - 10:40
Julepause for Yellowstone

En av tidenes mest populære TV-serier, Taylor Sheridans Yellowstone, er godt inne i sin femte sesong.

Nå melder produksjonsselskapet, Paramount, at serien tar en pause i julehøytiden, slik at dagens episode (7, «The Dream is Not Me») blir den siste på noen uker.

[alternativartikkel1]

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den mektige Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare, utilslørte maktbegjær. Pater familias er John Dutton, forbilledlig gestaltet av Kevin Costner. Over fire sesonger har vi fulgt strabasene for å bevare farmen og sin levemåte – med alle tenkelige midler.

I sesong 5 må Costner sjonglere dobbeltrollen som rancheier og nyvalgt guvernør av Montana.

Samtidig med at Paramount annonserer pause i sesongen slippes nyheten om at femtesesongen blir en ekstra lang sesong.

Inntil nå har hver sesong bestått av 10 episoder, mens sesong 5 vil bestå av hele 14 episoder; med sesongfinale den 20. februar.

Allerede den 9. januar starter «del II» av sesong 5.

Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

 

NB! Det er ikke endelig offentliggjort om femtesesongen blir den siste av Yellowstone, men relativt godt kvalifiserte rykter hevder så. Uansett blir det mange kommende serier fra arbeidsjernet Taylor Sheridan å se frem til.

I tillegg til flaggskipet, Yellowstone, står den energiske multikunstneren Sheridan bak serier som Mayor of Kingstown (sesong 2 slippes den 16. januar), 1883LionessLandman og Tulsa King.

Les også Ny "Yellowstone"-serie! I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nå er den første teaseren her.

Tidligere i år kunne du se den fantastiske prequel-serien, 1883, til Yellowstone – en serie vi uten å nøle kåret til «Årets Beste 2022-2023». Allerede i januar neste år (premieren på SkyShowtime er utsatt fra den 19. desember) kommer Sheridan med nok en Yellowstone prequel-serie, 1923, med Harrison Ford og Helen Mirren i hovedrollene.

1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top