Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se Harrison Ford i 1923

I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nå er den første teaseren her.

Skrevet av / 15.11.22 - 15:12
Se Harrison Ford i 1923

En av TV-seriene som til gangs har vunnet en stadig større tilhengerskare de siste årene, er det moderne westerndramaet Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den mektige Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare, utilslørte maktbegjær. Over fire sesonger har vi fulgt strabasene for å bevare ranchen og sin levemåte – med alle tenkelige midler. Sesong 5 hadde premiere nå på mandag.

Les også Det er valgår i Montana Femtesesongen av Taylor Sheridans suksesserie samler all Montanas makt i Dutton-dynastiets hender.

I prequel-serien 1883 (hadde premiere i januar i år) serverte serieskaper Taylor Sheridan oss den fascinerende forhistorien om Dutton-familien, og deres særs strabasiøse ferd for å etablere seg under nybrottstiden i USAs ødemark. Definitivt blant de beste seriene du kan strømme akkurat nå!

Allerede den 15. februar i år annonserte Paramount at de hadde bestilt flere episoder av 1883. Men hva betød egentlig det?

Les også Det herlige, vakre, brutale, ville vesten Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

For i mars, til Deadline, uttalte Taylor Sheridan følgende:

We wanted to make a 10-hour movie that ended, and that’s what we did. For me, as a storyteller it feels close ended. I’m going to peek through the window of a different era and see what I see then.

 

I den nylig annonserte Yellowstone-prequelen 1923 følger vi en ny generasjon av Dutton-familien under Den store depresjonen og forbudstiden i USA.

Altså ikke med de samme karakterene som vi har ble kjent med i 1883 – men fortsatt med Kevin Costners forfedre, i Dutton-familien, i begivenhetenes sentrum.

With the brilliant mind and gifted storytelling of Taylor Sheridan, we have created an entirely new world to explore with 1883 while expanding Yellowstone, and with 1923 we will open up a new chapter in this rapidly growing universe.

– Chris McCarthy, MTV Entertainment Studios president/CEO

 

1923_1 (6) 1923_1 (2) 1923_1 (1) 1923_1 (7) 1923_1 (3)
<
>
1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollene i 1923 får vi ingen ringere enn de to legendene Helen Mirren og Harrison Ford!

Det nye kapittelet om Dutton-klanen vil sentreres rundt patriarken Jacob Dutton (Ford), og hans standhaftige kone Cara (Mirren); i deres søken etter å lede familien igjennom en tøff og vanskelig periode i amerikansk historie.

Jacob er bror til James Dutton, som var en av hovedkarakterene i 1883; spilt av Tim McGraw.

1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

I andre ledende roller spiller Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves og Jerome Flynn.

Tradisjonen tro figurerer multitalentet, og arbeidsnarkomanen, Taylor Sheridan som serieskaper, manusforfatter og medregissør! Serien er planlagt for to sesonger á 8 episoder.

Les også Mer strømmeinnhold! Nykommeren på strømmemarkedet tar nå grep - og lover mer, og bedre, innhold.

1923 får premiere på Paramount+ den 18. desember i USA, og slippes på SkyShowtime i Norden en gang i løpet av januar.

1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top