itemprop

NAD Masters M33

Trådløs NAD-forsterker med DAC og Dirac romkorreksjon.

NAD Masters-serien er det mest spennende siden NAD 3020 demokratiserte hi-fi på 80-tallet, og gjorde at selv studenter hadde råd til å utvikle audiofilia.

Masters-serien ligger definitivt i en annen klasse, prisene gjør produktene til noe bare de med velutviklet audiofilia tar seg råd til. Som feks. M32, en integrert forsterker med innebygget digitalkonverter, som vi var veldig begeistret over da vi testet den i 2017.

(Foto: Produsenten)

Nå er etterfølgeren her og M33 ser til forveksling lik og, men så er det ikke gjort alt for mye i den nye utgaven.

M33 har fått BluOS strømming av musikken til flere rom, den har en oppdatert 32-bits DAC med støtte for MQA-filer som man blant annet finner hos Tidal.

Den har også Dirac romkorreksjon med flere profiler og bass managment, som vi også har prøvd, og er veldig begeistret for.

(Foto: Produsenten)

Ellers har den innganger for HDMI med eARC for lyd begge veier, Gigabit Ethernet for kablet strømming, AES/EBU balansert digitalinngang  USB-tilkobling. Den har også tre analoge innganger, inkludert platespillerinngang for enten MM- eller MC-pickup.

Den støtter også AirPlay 2 med stemmestyring via Siri, og har Bluetooth aptX HD-strømming integrert.

annonse

Som man kan se har den også en stor sjutommers pekeskjerm, og med BluOS-appen kan man også styre anlegget med Alexa eller med Google Assistant.

annonse

 

 

 

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen