itemprop

Arlo lanserer nytt overvåkningskamera med innebygd projektor

Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser opp i mørket med kraftige LED'er og 2K-oppløsning.

Arlos nye overvåkningkamera med innebygd projektor bygger på Arlo Pro 3 som vi nettopp har testet, men den utvider funksjonaliteten med innebygde kraftige LED’er som kan opplyse et stort område, skriver selskapet i en pressemelding.

Akkurat som Arlo Pro 3 kommer Floodlight-versjonen bl.a. med sirene, 160° synsvinkel, 2-veis audio, nattesyn, bevegelsessensor og 2K HDR-video.

Kameraet er dessuten utstyrt med funksjoner som evner til å identifisere og advare om nøyaktig hvem eller hva som beveger seg utenfor brukerens hjem. Bl.a. kan man selv tilpasse projektoren lysfølsomhet, og kameraet sørger for optimal bildekvalitet selv om et gitt område er kraftig lyst opp.

Arlo ble nomineret til en CES 2020 Innovation Award for Pro 3 Floodlight-kameraet. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Arlo Pro 3 Floodlight byr også på tre forskjellige lysmønstre – konstant, blinkende og pulserende – som brukeren enten kan styre manuelt eller stille inn på forhånd via automatisering.

Det nye kameraet kommer i butikkene i de nordiske landene i løpet av våren. En veiledende utsalgspris er foreløpig ikke kjent.

Foto: Geir Gråbein Nordby

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
1 kr for 1 måned
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen