TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Volvo XC40 Recharge Pure Electric P8 AWD

Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.

forfatter
Publisert 01.03.21 - 10:11

Snart slipper Volvo-eierne å kjøre til verkstedet for å fikse småfeil og rette feil som oppstår i XC40 Pure Electric P8.

Bilen får nemlig trådløs programvareoppdatering – over-the-air (OTA) – som lastes ned til bilen på samme måte som man laster ned en oppdatering til mobilen.

Den nye programvaren som blir tilgjengelig for XC40 Pure Electric P8, kan både forbedre strømforbruket, oppdatere operativsystemet Android Auto, utføre feilrettinger og øke funksjonaliteten i bilen.

Volvos neste elbil lanseres 2. mars

– Fordelene med over-the-air-oppdateringer er åpenbare. Tidligere har det vært nødvendig å dra til verkstedene for å få de siste oppdateringene lastet inn bilen. Fremover vil du kun behøve å klikke «OK» og bilen ordner resten selv. Det kan ikke bli enklere, sier Henrik Green, teknologidirektør i Volvo Cars, i en pressemelding.

Volvo sier også at de vil slippe kvalitet- og stabilitetsforbedringer på Bluetooth-oppkoblingen, tidsinnstillingen for klima, bilens brukermanual og 360-kameraet.

Over-the-air (OTA) oppdateringer sendes ut automatisk og eierne får varsel på skjermen om at en oppdatering er tilgjengelig for installasjon, og da trykker man bare ok for å starte automatiske innstallasjonen og laste inn programvareoppdateringer.

Les også Volvo med elektrisk fulltreffer Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Følg Lyd & Bilde