Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Volvo Concept 40.2

Fra konsept til virkelighet

Glem at den ser ut som en Polestar 2, bilen på bildet er Volvos konseptbil – Concept 40.2, som ble vist første gang så tidlig som i 2016.

Da viste de også Concept 40.1, som vi nå kjenner som Volvo XC40 Recharge. El-suven som rulles ut til forhandlerne i disse dager.

Men noen har sett den neste elektriske Volvoen, blant annet Volvos toppsjef Håkan Samuelsson, som sier til Automotive News at den kommende elbilen får et langt mer strømlinjeformet design enn den kantete XC40 Recharge.

-Resten er hemmelig, men jeg lover at det blir en veldig vakker bil.

Annonse

Det er lov å tippe at den blir hetende S40 Recharge, kanskje til og med S60 Recharge om den blir større enn konseptbilen.

Størrelse, rekkevidde, navnet og ikke minst designet, avsløres 2. mars 2o21, og det er ikke lenge til.

Annonse

 

 

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

5 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
 1. Gunnar Hveem

  01.01.21 at 19:58

  En Spennende Volvo. Kan nok bli en salgssuksess med tanke på avgiftslette også ut 2021

 2. Thomas Solheim

  31.12.20 at 16:49

  Nå er det vel på tide at L&B skifter navn til “Lyd, Bilde, Bil, Robotstøvsuger & Gardiner”. Er det virkelig SÅ lite lyd og bilde-relatert stoff å skrive om?

  • Kurt K.

   31.12.20 at 18:52

   Flott at L&B omtaler/tester også andre produkter! Fortsett med det. Sytekopper: Vennligst la vær å lese det som ikke interesserer!
   Jeg er ikke elbil-fanatiker, men eier både el og fossil, og ny teknologi er alltid interessant, enten det er på hjul, eller står hjemme!
   Synes L&B har en god vinkling på elbil-stoff, og lyd (spesielt Hi-Fi) i bil er alltid av interesse!

  • Thomas Solheim

   01.01.21 at 13:37

   Interessant at om man kritiserer hva/måten ting blir dekket på, er man altså en “sytekopp”. Pr. din egen definisjon er jo da du også nettopp det – en “sytekopp”.
   Nei, spar meg for politivirksomheten din overfor kommentarer. Jeg betaler for denne tjenesten, og har dermed rett til å si min mening, uten å bli satt i bås av noen med andre meninger. Du betaler ikke for mine kommentarer, det er forskjellen.

 3. PIM

  31.12.20 at 11:46

  Volvo blir bare bedre og bedre. Elbilene som kommer ser nydelige ut. Glad jeg har bestilt en XC40.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.