TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Volvo Concept 40.2

Fra konsept til virkelighet

Glem at den ser ut som en Polestar 2, bilen på bildet er Volvos konseptbil – Concept 40.2, som ble vist første gang så tidlig som i 2016.

Da viste de også Concept 40.1, som vi nå kjenner som Volvo XC40 Recharge. El-suven som rulles ut til forhandlerne i disse dager.

Men noen har sett den neste elektriske Volvoen, blant annet Volvos toppsjef Håkan Samuelsson, som sier til Automotive News at den kommende elbilen får et langt mer strømlinjeformet design enn den kantete XC40 Recharge.

-Resten er hemmelig, men jeg lover at det blir en veldig vakker bil.

Det er lov å tippe at den blir hetende S40 Recharge, kanskje til og med S60 Recharge om den blir større enn konseptbilen.

Størrelse, rekkevidde, navnet og ikke minst designet, avsløres 2. mars 2o21, og det er ikke lenge til.

 

 

5 kommentarer om “Volvo Concept 40.2”

 1. En Spennende Volvo. Kan nok bli en salgssuksess med tanke på avgiftslette også ut 2021

  Svar
 2. Nå er det vel på tide at L&B skifter navn til «Lyd, Bilde, Bil, Robotstøvsuger & Gardiner». Er det virkelig SÅ lite lyd og bilde-relatert stoff å skrive om?

  Svar
  • Flott at L&B omtaler/tester også andre produkter! Fortsett med det. Sytekopper: Vennligst la vær å lese det som ikke interesserer!
   Jeg er ikke elbil-fanatiker, men eier både el og fossil, og ny teknologi er alltid interessant, enten det er på hjul, eller står hjemme!
   Synes L&B har en god vinkling på elbil-stoff, og lyd (spesielt Hi-Fi) i bil er alltid av interesse!

  • Interessant at om man kritiserer hva/måten ting blir dekket på, er man altså en «sytekopp». Pr. din egen definisjon er jo da du også nettopp det – en «sytekopp».
   Nei, spar meg for politivirksomheten din overfor kommentarer. Jeg betaler for denne tjenesten, og har dermed rett til å si min mening, uten å bli satt i bås av noen med andre meninger. Du betaler ikke for mine kommentarer, det er forskjellen.

 3. Volvo blir bare bedre og bedre. Elbilene som kommer ser nydelige ut. Glad jeg har bestilt en XC40.

  Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Lyd & Bilde