TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Volvo C40 Recharge er bestillingsklar

Volvo C40 Recharge er bedre utstyrt enn XC40.

forfatter
Publisert 02.06.21 - 09:51

Du kan neppe sette deg inn i Volvo C40 Recharge før i fjerde kvartal 2021, men nå kan du bestille den og selv velge om du vil kjøpe eller abonnere.

C40 er basert på samme drivlinje som Volvo XC40 Recharge og Polestar 2, hvilket betyr batterikapasitet på 78 kWt, og en estimert rekkevidde på 420 km. Fartsressursene er de samme som på X40, med rivende akselerasjon til hundre, på 4,9 sekunder.

Godt utstyrt

Volvo C40 Recharge

F0reløpig blir Volvo C40 Recharge kun tilgjengelig med firehjulstrekk, og den er meget godt utstyrt fra start. Faktisk er det eneste du kan velge av ekstrautstyr, 20-tommers felger, sotede ruter – og hengerfeste, som trekker 1800 kilo.

Volvo C40 Recharge

Panoramataket i glass, Harman Kardon-anlegget, Googles Android Automotive infotainmentsystem, 360 graders parkeringskamera, mobillading, oppvarmet ratt, elektrisk førersete med minne, adaptiv cruise, varmepumpe, blindsonevarsling og mer, er alt inkudert.

Priser

Volvo C40 Recharge

Prisen starter på 555.000 kroner, og abonnementsprisen på 6890 kr mnd.

Volvo inkluderer tre års service, tre års full kaskoforsikring, veihjelp, utskifting av luftfilter, bytte av dekktetningsmasse, rengjøring av sensorer på vindusruter, programvareoppdateringer, bytte av vindusviskere én gang i året, og bytte av slitte bremseskiver og klosser.  

Volvo C40 Recharge

 

Les også Volvo med elektrisk fulltreffer Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Følg Lyd & Bilde