Nyhet

Volvo C40 Recharge er bestillingsklar

Volvo C40 Recharge er bedre utstyrt enn XC40.
forfatter

Du kan neppe sette deg inn i Volvo C40 Recharge før i fjerde kvartal 2021, men nå kan du bestille den og selv velge om du vil kjøpe eller abonnere.

C40 er basert på samme drivlinje som Volvo XC40 Recharge og Polestar 2, hvilket betyr batterikapasitet på 78 kWt, og en estimert rekkevidde på 420 km. Fartsressursene er de samme som på X40, med rivende akselerasjon til hundre, på 4,9 sekunder.

Godt utstyrt

Volvo C40 Recharge

F0reløpig blir Volvo C40 Recharge kun tilgjengelig med firehjulstrekk, og den er meget godt utstyrt fra start. Faktisk er det eneste du kan velge av ekstrautstyr, 20-tommers felger, sotede ruter – og hengerfeste, som trekker 1800 kilo.

Volvo C40 Recharge

Panoramataket i glass, Harman Kardon-anlegget, Googles Android Automotive infotainmentsystem, 360 graders parkeringskamera, mobillading, oppvarmet ratt, elektrisk førersete med minne, adaptiv cruise, varmepumpe, blindsonevarsling og mer, er alt inkudert.

Priser

Volvo C40 Recharge

Prisen starter på 555.000 kroner, og abonnementsprisen på 6890 kr mnd.

Volvo inkluderer tre års service, tre års full kaskoforsikring, veihjelp, utskifting av luftfilter, bytte av dekktetningsmasse, rengjøring av sensorer på vindusruter, programvareoppdateringer, bytte av vindusviskere én gang i året, og bytte av slitte bremseskiver og klosser.  

Volvo C40 Recharge

 

Volvo med elektrisk fulltreffer Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.