TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Volkswagen tilbyr oppgradert lydsystem til ID.4

2022-modellen av VW ID.4 får et oppgradert lydsystem med subwoofer som tilvalg, viser ferske prislister.

forfatter
Publisert 11.11.21 - 13:13

Volkswagens populære el-SUV har høstet mange lovord for kjøreegenskaper og komfort, men har samtidig måttet tåle tyn for mangelen på skikkelig lyd. Samtlige utgaver av ID.4 , inkludert firehjulstrekkeren GTX, leveres bare med et standard lydsystem  som låter temmelig trist etter vår mening.

Men det blir det forbedring på nå! Kommende 2022-modeller av ID.4 kan nemlig bestilles med et oppgradert lydsystem. Nærmere bestemt et Volkswagen Sound System med subwoofer, slik det står nevnt i den oppdaterte prislisten for 2022. Det samme systemet blir også tilgjengelig i den nylig lanserte ID.5.

Les også Volkswagen ID.5: Slik blir den nye SUV-en Endelig kommer produksjonsmodellen av konseptbilen ID.Crozz. ID.5 kommer i to versjoner. Slik blir de, og dette koster de.
Volkswagen ID5 ID.5

Mer forsterkerkraft og separat subwoofer

Volkswagens hjemmesider er sparsomme med info om det nye systemet, men etter det Lyd & Bilde erfarer, dreier det seg fortsatt om et relativt enkelt anlegg med 6 høyttalere (2 x diskant+mellomtone foran, fulltone bak) som nå har fått et viktig tillegg i form av separat subwoofer i bagasjerommet, samt mer forsterkerkraft til å drive det hele.

Systemet får typebetegnelsen «9VH» (VW Premium Sound) og kan bestilles som en del av den såkalte Infotainment+ pakken, som nå koster 15.800 kroner. Dermed er det snakk om en relativt moderat prisøkning på 3400 kroner mot den gamle Infotainment+ pakken.

(Foto: Volkswagen)

Tilgjengelig på 2022-modellen

Det nye premium-anlegget blir tilgjengelig på Volkswagen ID.4 fra og med årsmodell 2022, men det er uklart hvilken produksjonsuke dette gjelder. Tilvalget er ikke synlig i online-konfiguratoren enda, og blir ikke tilgjengelig for bestilling før i uke 51, etter det Lyd & Bilde erfarer. Kunder som allerede har biler i bestilling, oppfordres derfor til å ta kontakt med sin forhandler dersom de ønsker å legge til systemet. Vær imidlertid obs på at dette kan medføre utsatt levering.

Les også Trenger mer trøkk! Volkswagen ID.4 er en nydelig bil å kjøre, men uten mulighet for oppgradert stereo, føler du deg aldri som sjefen på veien.
Les også Slik låter Sonos-anlegget i Audi Q4 e-tron Med Sonos-anlegget som tilvalg, kan Audi Q4 e-tron tilby fetere lyd enn søster-konkurrenten Volkswagen ID.4.
Les også Tesla Model Y: Fet bass og masse plass Dette er Tesla-en for deg som synes Model 3 er for liten, og de andre for dyre. Model Y er alt en normal familie trenger – og vel så det.
Tesla Model Y SPREAD

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Første sniktitt på ny konseptbil fra Mini Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.
Sjekk Fords automatiske «laderobot» Ford tester en ny type automatisk ladestasjon hvor du selv slipper å sette inn ladekabelen.
Porsche Taycan får lengre rekkevidde Øker rekkevidden etter service.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend