TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Tesla får Apple Music

Med nyeste oppdatering får alle Tesla-modeller støtte for Apples musikktjeneste.

forfatter
Publisert 16.12.22 - 15:07

Nå kan Tesla-eiere ringe julen inn, med julemusikk fra Apple Music over lydanlegget. Og har du Premium Sound System, får du enda større utbytte ut av musikken, som vi håper tilbys i tapsfri kvalitet.

Tidal-abonnenter har kunnet nyte musikk i tapsfri «CD-kvalitet» – og til og med høyere – i sine Teslaer en god stund nå, og siden Apple også tilbyr abonnement med tapsfri og høyoppløst lyd, vil vi tro og håpe at turen nå også har kommet til Apple-brukere som kjører Tesla.

Apple Music vil nå integreres direkte i Teslas musikkspiller på den store skjermen, slik som Tidal og dessuten Spotify. Sistnevnte har ennå ikke fått opp dampen med høyere lydkvalitet, selv om det nå nesten er to år siden de lovet at dette var på vei. Dem om det.

Les også Disse Audi-bilene får innebygd Apple Music Tillegget av Apple Music til infotainmentsystemet lar brukere få tilgang til abonnementet sitt direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skjermen via bilens integrerte internettdata.
Audi AppleMusic TOP

Stemmestyrt

Apple Music integreres i Teslas brukergrensesnitt, slik at du kan bruke den innebygde stemmestyringen til å søke frem sanger mens du kjører. Praktisk.

Dette krever riktignok et Premium Connectivity-abonnement, som du aktiverer i Tesla-appen eller via bilens infotainment-system til 129 kroner pr. måned.

Hva med Spatial Audio?

Apples Spatial Audio skal støttes i utvalgte biler, men Tesla skal ikke være en del av det programmet. Vi har sendt en mail til Tesla angående dette, og vil oppdatere denne saken med et svar når det foreligger.

Tesla har ganske nylig fått Dolby Atmos-støtte, og siden Spatial Audio distribueres utover høyttalersystemet via Dolby Atmos, er det slettes ikke utenkelig at Tesla støtter dette også.

Les også Enda bedre lyd i Mercedes? Mercedes har inngått samarbeid med Apple og Universal Music for å levere den ultimate lydopplevelsen i bil.
22c0314 007

Slik får du tilgang

Du må oppdatere til versjon 2022.44.25 for å få Apple Music. Deretter, trykk på Apple Music-ikonet, skann QR-koden med mobilen, og logg inn med din Apple ID.

I tillegg til Apple Music får du tilgang på flere tusen spill via Steam, et nytt Tesla Arcade-spill (Mahjong), Hundemodus, som gir optimalt inneklima om du går fra hunden din, og fjernstyrt videoovervåking. Med Light Show blinker kjørelysene på en parkert bil i takt med musikken, og du får dessuten en Autopilot-modus med Mario Kart-tema.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 kommentarer om “Tesla får Apple Music”

 1. Apple Music har jeg brukt siden det kom i 2015, og kjøpte også TMS i 2018. Den ene av disse ble jeg (heldigvis) kvitt i 2019, og den andre brukes fortsatt.
  Den ene har blitt bedre og bedre med årene, mens den andre ble dårligere og dårligere for hver uke!
  Så du går ikke glipp av noe selv om du mangler bilen!
  Riktig God Jul til alle! 😊

  Svar
 2. Så kult! Jeg er tilhenger av Apple Music, så da mangler jeg bare en Tesla… God jul, folkens 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift og mer krefter Raskere, sportsligere og med lengre rekkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galskap på fire hjul! Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.
Denne ble årets bil 2023 Car of the Year 2023.
Teslas priskutt: Har de endret bilmarkedet for godt? Nå får du plutselig en romslig Model Y familiebil til prisen av en småbil. Det bør få konkurrentene til å skjelve.
Følg Lyd & Bilde