TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Audi legger til Apple Music til en lang rekke modeller

Tillegget av Apple Music til infotainmentsystemet lar brukere få tilgang til abonnementet sitt direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skjermen via bilens integrerte internettdata.

forfatter
Publisert 23.05.22 - 13:35

Den nye Apple Music-integrasjonen gir kundene tilgang til sin personlige Apple Music-konto direkte fra Audi sitt infotainmentsystem, uten behov Bluetooth- eller USB-tilkobling.

«Integrasjonen av Apple Music i Audio infotainmentsystemet er neste steg i samarbeidet mellom Audi og Apple,» uttalte Christiane Zorn, som er Head of Product Marketing hos Audio. Hun fortsetter:

«For våre kunder betyr dette at vi tilbyr dem direkte tilgang til sin egen personlige lytteopplevelse. Slik tilbyr vi en digital premiumopplevelse i bilen. Hos Audio fremmer vi systematisk digitalisering av bilen, og vi er overbeviste som at interiøret i økende grad utvikler seg til å bli et tredje oppholdsrom.»

(Foto: Audi)

Over-the-air-oppdatering tilgjengelig for eksisterende biler

Apple Music-integrasjonen vil komme til nesten alle Audi-modeller fra og med modellåret 2022. Dette vil imidlertid ikke være mulig i Audi TT og Audi R8, mens Apple Music først vil bli integrert i Audi Q2 og Audi Q4 e-tron på et senere tidspunkt. Integrasjonen vil bli rullet ut til kompatible biler som allerede kjører på veiene, via en automatisk over-the-air-oppdatering som skjer kontinuerlig.

For å aktivere Apple Music åpner man appen på sitt Audio infotainmentsystem og følger instruksjonene på skjermen for å logge inn med Apple ID-en man bruker til Apple Music.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde