Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Porsche lanserer elsyklene eBike Sport og Cross

Og de blir ikke akkurat billige!

Skrevet av / 05.03.21 - 13:48
Porsche lanserer elsyklene eBike Sport og Cross

Under gårsdagens lansering av Taycan Cross Turismo fikk vi også et glimt av en annen el-nyhet fra Porsche: Under intervjuet med Aksel Lund Svindal kunne man nemlig skimte et par elsykler med Porsche-logo i bakgrunnen! Det viser seg å være de splitter nye modellene eBike Sport og eBike Cross.

Porsche eBike Sport

Porsche eBike Sport Porsche_eBike_SPORT_angle_view_front_scaled
<
>
Sportslig bysykkel: Porsche eBike Sport. (Foto: Porsche)

Porsche eBike Sport beskrives som en gatesykkel til hverdagsbruk: den har fulldempet karbonramme, og en elektrisk drivlinje fra Shimano (EP8) med elektroniske gir og fargeskjerm. Supernova M99 LED -lykter foran og bak sørger for god sikt, og hastigheten er begrenset til 25 km/t.

Porsche eBike Cross

Porsche eBike Cross Porsche_eBike_CROSS_angle_view_front_scaled
<
>
eBike Cross er den nye terrengsykkelen i Porsche-familien. (Foto: Porsche.

Porsche eBike Cross er terrengversjonen sortimentet: en elektrisk mountainbike. Den bruker sistegenerasjons motor fra Shimano og XT mekanisk giring, kombinert med kraftige bremser fra Magura (MT Trail). Shimano fargeskjermen viser både hastighet, avstand og rekkevidde i realtid.

Taycan Cross Turismo bike rack 2 Taycan Cross Turismo bike rack 1
<
>
De nye elsyklene skal angivelig passe perfekt til det nye sykkelstativet som kan leveres til Taycan Cross Turismo. (Foto: Porsche)

 

Både Sport og Cross har en utforming som skal være inspirert av linjene fra Porsche Taycan, og er utviklet i samarbeid med den tyske elsykkelspesialisten Rotwild.

Les også Tesla på to hjul Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elsykkelmodellene fra det hollandske selskapet, som mener at deres smarte og internettoppkoblede sykler er fremtidens mobilitet.

Porsche-priser

De nye elsyklene fra Porsche blir ingen billig affære: Vi har ikke fått nøyaktige nordiske priser enda, men terrengsykkelen Cross koster 7990 euroPorsches tyske nettsider, mens du må ut med hele 9990 euro for bysykkelen Sport.

Pressemeldingen fra Porsche sier dessverre ingenting om innebygd Burmester-anlegg eller subwoofer på bagasjebrettet, så her må du nok ta til takke med noen heftige treningsørepropper! Kanskje Jabra Elite Active 75t?

Kilde: Porsche Newsroom

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Model Y og Model 3 blir billigere

"Ingen" vil ha Tesla Full Self Driving

Første titt på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck er i Norge

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på løpende bånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sant mareritt

Ny Mini-modell underveis

Toppløst og smellvakkert fra Maserati

Snart går Mercedes EQS enda lengre

Alfa Romeos første elbil

Scroll to Top