Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Levering av Cybertruck endte på legevakten

Det ble et ublidt møte mellom håndleddet på en kunde, og den skarpe kanten på Cybertruck, da han skulle hente ut sin nye drapsmaskin.

Skrevet av / 28.05.24 - 10:31
Levering av Cybertruck endte på legevakten

En amerikansk Tesla-kunde fikk en uventet og smertefull overraskelse da han hentet sin etterlengtede Cybertruck. Under inspeksjonen av bilen, endte han opp med et dypt kutt i håndleddet, en dam med blod på bakken og en tur til legevakten.

Ulykken skjedde da kunden, med brukernavnet “bdesign” (som i “bleed design”?), gnidde tommelen mot bakluken for å sjekke ut en mystisk bulk. Plutselig ble han angrepet av den sylskarpe kanten på bakskjermen.

Mens Teslas ansatte desperat lette etter bandasjer, etterlot “bdesign” nok blod på gulvet til en hel sesong av Dexter. Han fullførte likevel overleveringen, før han innså at han trengte litt mer enn en Tesla-gjenbrukspose som bandasje.

Noen sting senere, delte den uheldige kunden sine blodige bilder på forumet, komplett med advarsler for de lettskremte.

Les også Tesla Cybertruck er i Norge Den heftige Tesla Cybertruck er på rundreise i Europa. I Norge kan du blant annet se den på Tesla Skøyen fra 4. til 7. mai. Vi gir deg en sniktitt.

Bortsett fra den uventede Bloody Mary-en, klaget “bdesign” også på en rekke andre problemer med bilen – deriblant en frontrute så skitten at man skulle tro den var sotet, og løse lister som hang og slang som en full sjømann på landlov.

Teslas nya satsning “Cybertruck – nå med integrerte våpen!” har vakt oppsikt og reist spørsmål om sikkerheten til fotgjengere. Kanskje selskapet bør vurdere å inkludere en førstehjelpspakke som standard?

Mer info: cybertruckownersclub.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Ammoniakkmotor truer elbilene

Enden på visa for Fisker?

Firkantet sjarmklump

Familie-luksusbilen går som ei kule

Mektig imponerende debut

Nytt infotainmentsystem og opp til 600 km rekkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - måtte på akutten

Batteridrevet plentraktor fra Husqvarna

Hybrid elsykkel laget for Norden

Model Y og Model 3 blir billigere

"Ingen" vil ha Tesla Full Self Driving

Første titt på Audi Q6 e-tron

Scroll to Top