Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Harley-elsykkel kommer i mars

Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.

Skrevet av / 29.10.20 - 16:14
Harley-elsykkel kommer i mars

Den første ordentlige motorsykkelen fra legendariske Harley-Davidson så angivelig dagens lys helt tilbake i 1903 under navnet Model One. Det var snakk om en prototype som kunne kjøre 56 kilometer i timen. Motorsykkelen ble serieprodusert i perioden 1905-1906 og hadde bl.a. klassisk sykkelsete og brede hvite sykkeldekk.

harley_serial1_1 harley_serial1_2 harley_serial1_3 harley_serial1_4
<
>

Og det er nettopp dette über-klassiske designet som har vært inspirasjonskilden for Serial 1, Harley-Davidsons nye elsykkel for voksne.

Les også Tesla på to hjul Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elsykkelmodellene fra det hollandske selskapet, som mener at deres smarte og internettoppkoblede sykler er fremtidens mobilitet.

Både de hvite dekkene, det karakteristiske setet og det svarte stålet minner om det amerikanske selskapets første modell. Og selv om Harley-Davidson enda gikk har kommet med nøyaktige spesifikasjoner for den nye elsykkkelen, så har selskapet nå lagt ut en rekke bilder, som bl.a. viser at Serial 1 kommer med batteriet samt både for- og baklykter integrert i stellet, nøyaktig som elsyklene fra Vanmoof S3 og X3, som vi testet i sommer.

Harley-Davidson Model 1 fra 1903. (Foto: Wikipedia)

Harley-Davidson kommer med flere detaljer i midten av november, samtidig lover selskapet at elsykkelen på markedet i løpet av mars neste år. Prisen er fortsatt ukjent.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top