Ford Mustang Mach-E kan trekke tyngre henger
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ford Mustang Mach-E kan trekke tyngre henger

Mustang Mach-E kan ta opp til 75 kg på taket.

forfatter
Publisert 15.07.22 - 09:56

Fram til nå har det ikke vært mulig å ta taklast på Mustang Mach-E, men nå er typegodkjenningen endret og samtidig kan flere versjoner av Mustang Mach-E trekke tyngre henger.

Det gjelder alle solgte varianter av Mustang Mach-E, og naturligvis også nye biler.

Men det er en liten variasjon her, for mens utgaven uten panoramatak kan ta hele 75 kg, kan utgaven med panoramatak ta 65 kg.

Ikke store forskjellen, og begge kan ta takboks, kajakker eller sykler på taket, uten problemer.

Ford Mustang Mach E GT taklast 2022 36
Ford Mustang Mach E GT taklast

 

Godkjenningen krever ingen fysiske endringer, men krever en OTA-oppdateringen av instruksjonsboken på bilen, som bekrefter at bilen er godkjent for 75 kg eller 65 kg taklast.

Hvis man trenger å ha feriebagasje på taket før instruksjonsboken er oppdatert, vil forhandlerne utstede fysisk dokumentasjon uten kostnader for kunden.

Ford sier også at tilhengervekten har økt fra 750 til 1000 kg på flere av variantene av Mustang Mach-E. Kunder som har biler som kan trekke ett tonn, blir kontaktet av Ford Motor Norge og godkjenningen skjer gjennom et besøk hos Statens Vegvesen.

Mach E Trailer 14
Mach E Trailer 14

 

Mustang Mach-E GT: For et beist!

Vi har kjørt Ford Mustang Mach-E GT

Det er bare å glede seg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kan du bestille denne Rimeligere varianter av Mercedes EQE - i tillegg til en enda råere AMG-versjon - er nå klare for bestilling.
Her kjører en BMW i4 M50 med fire motorer Modifisert karosseri og unik drivlinje.
Polestar 6 blir en Porsche-killer Du kan bestille din Polestar 6 nå.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Bluetooth sikrer dekkene Det finnes en app for det: Pass på dekktrykket på sykkelen digitalt.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det bli en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend