Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2023: Sniktitt på Volkswagen ID.7

På CES-messen i Las Vegas fikk vi et lite glimt av Volkswagens elektriske milsluker ID.7!

Skrevet av / 06.01.23 - 23:21
CES 2023: Sniktitt på Volkswagen ID.7

Volkswagen er en av mange bilprodusenter som viser frem konseptene sine på tek-messen i Las Vegas. Den tyske bilprodusenten har bare en bitteliten stand ute på sentralområdet til på det gedigne Las Vegas Convention Center (LVCC). Men innholdet er til gjengjeld spennende!

Inne i en svart liten boks fikk de fremmøtte en liten sniktitt på Volkswagens nye elbil: Sedan-utgaven ID.7, basert på konseptbilen ID. Aero. Det elektriske svaret på Passat, kan man si.

Les også Volkswagen ID.7 på vei til global lansering ID.7 er tyskernes første fullt elektriske sedan basert på MEB-plattformen.

Og når vi sier sniktitt så mener vi det!

Bilen er fortsatt omfattende kamuflert for ikke å avsløre for mange linjer og detaljer, med sotede vinduer som skjuler interiøret. Skjønt interiøret har Volkswagen allerede avslørt noen bilder av. Vi vet blant annet at bilen får en 15 tommers infotainment-skjerm og kommer standard med head-up display.

Inne i det mørklagte rommet fikk vi se ID.7 rotere rundt, mens den badet i heftige strobelys. Etter noen få minutter var seansen over. Det var alt for denne gang! Så får vi smøre oss med tålmodighet til Volkswagen lar oss se mer av den etterlengtede sedanen.

Volkswagen ID.7 ventes på markedet i løpet av 2024. Endelige WLTP-verdier er ikke klare, men Volkswagen antyder at ID.7 får en rekkevidde på inntil 700 km ved blandet kjøring.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Polestars raskeste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Degraderes knapt

Ammoniakkmotor truer elbilene

Enden på visa for Fisker?

Firkantet sjarmklump

Familie-luksusbilen går som ei kule

Mektig imponerende debut

Nytt infotainmentsystem og opp til 600 km rekkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - måtte på akutten

Batteridrevet plentraktor fra Husqvarna

Hybrid elsykkel laget for Norden

Model Y og Model 3 blir billigere

Scroll to Top