TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: Sniktitt på Volkswagen ID.7

På CES-messen i Las Vegas fikk vi et lite glimt av Volkswagens elektriske milsluker ID.7!

forfatter
Publisert 06.01.23 - 23:21

Volkswagen er en av mange bilprodusenter som viser frem konseptene sine på tek-messen i Las Vegas. Den tyske bilprodusenten har bare en bitteliten stand ute på sentralområdet til på det gedigne Las Vegas Convention Center (LVCC). Men innholdet er til gjengjeld spennende!

Inne i en svart liten boks fikk de fremmøtte en liten sniktitt på Volkswagens nye elbil: Sedan-utgaven ID.7, basert på konseptbilen ID. Aero. Det elektriske svaret på Passat, kan man si.

Les også Volkswagen ID.7 på vei til global lansering ID.7 er tyskernes første fullt elektriske sedan basert på MEB-plattformen.

Og når vi sier sniktitt så mener vi det!

Bilen er fortsatt omfattende kamuflert for ikke å avsløre for mange linjer og detaljer, med sotede vinduer som skjuler interiøret. Skjønt interiøret har Volkswagen allerede avslørt noen bilder av. Vi vet blant annet at bilen får en 15 tommers infotainment-skjerm og kommer standard med head-up display.

Inne i det mørklagte rommet fikk vi se ID.7 rotere rundt, mens den badet i heftige strobelys. Etter noen få minutter var seansen over. Det var alt for denne gang! Så får vi smøre oss med tålmodighet til Volkswagen lar oss se mer av den etterlengtede sedanen.

Volkswagen ID.7 ventes på markedet i løpet av 2024. Endelige WLTP-verdier er ikke klare, men Volkswagen antyder at ID.7 får en rekkevidde på inntil 700 km ved blandet kjøring.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift og mer krefter Raskere, sportsligere og med lengre rekkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galskap på fire hjul! Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.
Denne ble årets bil 2023 Car of the Year 2023.
Teslas priskutt: Har de endret bilmarkedet for godt? Nå får du plutselig en romslig Model Y familiebil til prisen av en småbil. Det bør få konkurrentene til å skjelve.
Følg Lyd & Bilde