Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

LG DukeBox spiller søt musikk og hete videoer

Denne ønsker vi oss i vinterkulda - en rørforsterker med gjennomsiktig OLED-TV!

Skrevet av / 05.01.24 - 11:00
LG DukeBox spiller søt musikk og hete videoer

CES 2024 messen går av stabelen i Las Vegas neste uke, men LG har tydeligvis problemer med å holde på hemmelighetene til da: Med så mange lanseringer i forkant, kan man lure på om de har noen overraskelser igjen til oss når messen åpner!

Et av høydepunktene på utstillingen vil angivelig være avdukingen av DukeBox, en innovativ ny høyttaler som kombinerer audiofil rørlyd med transparent OLED-panelteknologi. Denne nye høyttaleren blir spennende å sjekke ut når vi lander.

«Audiofil» høyttaler med transparent OLED-skjerm

LG-høyttaleren skal være en slags modernisert jukeboks, med sømløs kombinasjon av bilde og lyd. Den har to forovervendte høyttalere nederst og 360-graders høyttalere på toppen. Inne i boksen sitter selve forsterkerdelen bestående av vakuumrør innkapslet, på utstilling bak en gjennomsiktig OLED-skjerm.

Høyttaleren kommer fra LG Labs, som er den sørkoreanske produsentens divisjon for litt mer «eksperimentelle» produkt-innovasjoner. De vil ha et dedikert utstillingsområde på CES-messen hvor de presenterer kreative ideer og tjenester.

Gjennomsiktigheten til OLED-skjermen kan justeres for å skape en fengslende visuell effekt, mens den for eksempel viser informasjon om musikken som spilles. (Foto: LG)

LG-høyttaleren lover en oppslukende lydopplevelse, men DukeBox skal også kunne brukes til å nyte videoinnhold som filmer og serier, eller til og med skape en koselig peisstemning, der vakuumrørene er synlig bak flammene.

Spesifikasjoner på høyttalerne, forsterkeren og ikke minst OLED-skjermstørrelsen har ikke LG avslørt enda. Produktet har heller ikke fått noen offisiell lanseringsdato eller pris, så det gjenstår å se om dette blir noe mer enn et konsept. Men en ting er sikkert, DukeBox er definitivt et produkt vi gleder oss til å både se og høre!

Under CES 2024 vil LG Labs også vise frem en ny versjon av «campingvognen» Bon Voyage, og kaffemaskinen Duobo. Og hos LG Electronics forventer vi å se andre produkter som mini-projektoren LG CineBeam Qube, smart-roboten Smart Home AI Agent og ikke minst alle de nye OLED TV-ene.

Les også LG klarte ikke dy seg: Her er OLED M4, G4 og C4 De nye OLED-TV-ene i M4, G4 og C4-serien er allerede offisielle.
Les også Sjekk den knøttlille 4K-projektoren LG CineBeam Qube er ikke større enn par pocket-bøker, men kan lage kino "hvor som helst"...

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top