Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LGs oppdaterte campingvogn «Bon Voyage»

LG har avduket en oppgradert versjon av sin mobile stue, med det treffende navnet "Bon Voyage by LG Labs".

Skrevet av / 03.01.24 - 10:01
LGs oppdaterte campingvogn «Bon Voyage»

LG har avduket en oppgradert versjon av Bon Voyage by LG Labs, som beskrives som et skreddersydd oppholdsrom designet for å ta livskvaliteten i hjemmet ut i naturen.

Basert på tilbakemeldinger fra kunder har Bon Voyage fått et nytt design på størrelse med en campingvogn, samtidig som plassutnyttelsen og mobiliteten er optimalisert. Den er 2 meter bred, 3,8 meter dyp og 2,2 meter høy, og kan innredes etter kundens ønsker, blant annet med seng, kjøleskap, komfyr og vannrenser, Styler og skohyllestystem.

Allsidigheten gjør det mulig å nyte den komfortabelt hvor som helst, og den kan enkelt parkeres innendørs og kobles til en bil, opplyser LG.

LG Labs er LGs markedsføringsplattform, etablert for å levere eksperimentelle og innovative produkt- og tjenesteopplevelser til kundene, og på CES 2024 vil LG Labs-sonen (med Bon Voyage og andre produkter og tjenester) være åpen for publikum. Duobo – kapselkaffemaskinen som trekker ut to forskjellige kaffekapsler samtidig) vil være mer enn dobbelt så stor som CES 2023, og målet er å presentere kreative ideer som er skreddersydd for ulike livsstiler, kunngjorde LG.

Les også LG lanserer dobbel espressomaskin LG lanserer espressomaskinen Duobo, som er verdens første med et ekstraksjonssystem for to kapsler.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Lyd & Bilde
Scroll to Top