Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Duobo – espresso med dobble kapsler

LG lanserer espressomaskinen Duobo, som er verdens første med et ekstraksjonssystem for to kapsler.

Skrevet av / 02.08.23 - 17:50
Duobo – espresso med dobble kapsler

Den 20. juli 2023 – samme dag som når det første mennesket landet på månen i 1969 – lanserte LG Labs sin første espressomaskin Duobo, designet som en månelander.

Duobo har et dobbelt ekstraksjonssystem, noe som betyr at du kan bruke to kapsler samtidig for å lage en dobbel espresso – og ved å bruke to forskjellige kapsler kan du få ulike smaker i kaffen.

Produktet er kompatibelt med kaffekapsler av ulike merker (så lenge de har samme størrelse og form som Nespresso-kapsler), og Duobo-appen lar deg justere temperatur og trykk etter dine individuelle preferanser.

LG-Duobo1 LG-Duobo2 LG-Duobo3 LG-Duobo4
<
>
Duobo. Foto: LG Labs.

Integrert display

Duobo har en integrert full HD-skjerm som er plassert der kaffekoppene plasseres under ekstraksjonsprosessen, og den skal gi brukerne tilgang til en rekke engasjerende innhold som eksklusive animasjoner og kafferelatert informasjon, opplyser selskapet.

LG Labs Duobo er tilgjengelig for crowdfunding på Kickstarter fra 20. juli og koster mellom 399-499 dollar, avhengig av hvor rask du er til å bestille. Mer informasjon på www.official-duobo.com.

LG Labs er LGs nye markedsføringsplattform, som er utviklet for å levere eksperimentelle og innovative produkter og tjenester til kundene.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top