Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Bertazzoni får patent på Air-Tec

Bertazzoni har fått patent på Air-Tec-teknologien i Italia, og patentsøknadsprosessen i andre land er i gang.

Skrevet av / 29.06.24 - 10:00
Bertazzoni får patent på Air-Tec

Air-Tec hadde premiere på Eurocucina-messen i juni 2022, da Bertazzoni presenterte sin unike innovasjon i premiumsegmentet, i form av en frittstående komfyr med induksjonstopp og integrert avtrekksvifte, og i januar 2023 ble produktet lansert på det nordiske markedet.

Air-Tec-teknologien, som er utviklet ved Bertazzonis forsknings- og utviklingssenter, kombinerer en 90 cm Professional frittstående komfyr med elektrisk stekeovn, induksjonstopp og integrert avtrekksvifte i én og samme enhet, opplyser selskapet, og legger til at den kompakte designen ikke bare forenkler transport og installasjon, men også optimaliserer kjøkkenplassen.

En egen knapp styrer viften, og ved å sette knappen på “Automatic” justeres avtrekkseffekten i henhold til hvor mange soner og hvor mye strøm platetoppen bruker.

Les også Det siste innen kjøkkentrender En av de store trendene er at kjøkkenet i større grad flyter sammen med stuen, og et viktig produkt for å oppnå dette er koketoppen med integrert vifte - en estetisk suksess, særlig hvis kokeplaten også er plassert på en kjøkkenøy.
Bertazzoni-PROCH94I1EXT Bertazzoni-PROCH94I1EROT Bertazzoni-PROCH94I1EART Bertazzoni-PROCH94I1EGIT Bertazzoni-PROCH94I1EBIT Bertazzoni-PROCH94I1ECAT Bertazzoni-PROCH94I1ENET
<
>
Bertazzoni Air-Tec. Foto: Bertazzoni

Pris og tilgjengelighet

Bertazzoni Air-Tec er tilgjengelig nå og koster 77.000 kr i rustfritt stål og 80.000 kr i karbonio, hvit, gul, oransje, rød og svart.

Les også Komfyr med doble ovner, induksjonstopp og stekeplate I over 140 år har de frittstående komfyrene vært hjertet i Bertazzonis virksomhet, og nå lanseres nye flaggskipsprodukter i form av 120 cm brede komfyrer med doble ovner, induksjonstopper og innebygd stekebord.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Scroll to Top