Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Suunto lanserer Race S – som en Race, men mindre

Den nye Suunto Race S har alle treningsfunksjonene til selskapets Race, men er mindre i størrelse - 45 mm i stedet for 49 mm.

Skrevet av / 27.06.24 - 14:53
Suunto lanserer Race S – som en Race, men mindre

Designet på den nye klokken er basert på den originale Suunto Race med samme form, digital krone og AMOLED-berøringsskjerm, og den er også beregnet for både trening og konkurranser.

Suunto Race S måler 45 x 45 x 11,4 mm (sammenlignet med 49 x 49 x 13,3 mm for Suunto Race) og har en 1,32 tommers skjerm med 466 x 466 piksler (Suunto Race har en 1,43 tommers skjerm med samme antall piksler). Vekten på den nye Suunto Race S er ikke spesifisert, men Suunto Race veier 83 gram, og Race S er lettere…

Batterilevetiden til den nye klokken hevdes å være opptil 30 timer i ytelsesmodus med best mulig GPS-nøyaktighet og opptil ni dager i Smartwatch-modus (sammenlignet med henholdsvis 50 timer og 16 dager for Suunto Race).

En annen forskjell er at Suunto Race S har Gorilla-glass, mens Suunto Race har safirglass, og den nye klokken er vanntett ned til 50 meter, mens den litt større modellen er vanntett ned til 100 meter.

Suunto Race S passer til mange ulike behov og utseende – fra det diskrete og lavmælte til det mer fartsfylte og konkurransedyktige. Den lille størrelsen på klokken gjør den lett og komfortabel både i hverdagen og på lengre løp. Vi er stolte av hvor liten klokken har blitt, uten at det har gått på bekostning av førsteklasses ytelse”, sier Mikko Ahlström, sjefsdesigner hos Suunto.

 

Suunto-RaceS1 Suunto-RaceS2 Suunto-RaceS3
<
>
Suunto Race S. Foto: Suunto

Mer informasjon finnes her.

Pris og tilgjengelighet

Suunto Race S er tilgjengelig nå, i seks forskjellige farger, og koster 4.190 kr.

Les også Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr Ocean-klokken kombinerer dykkerteknologi med sportsfunksjoner, og er designet for både dykkere og eventyrere.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Scroll to Top