Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

UPS designet for gamere

Schneider Electric lanserer APC Back-UPS Pro Gaming, en batteribackup som er spesielt utviklet for å beskytte spillutstyr mot strømbrudd og levere stabil strømforsyning, til tross for energitopper og avbrudd.

Skrevet av / 30.06.24 - 10:01
UPS designet for gamere

En UPS (avbruddsfri strømforsyning) finnes på mange hjemmekontorer for å sikre at arbeidet fortsetter selv under strømbrudd, og nå lanserer Schneider Electric (som har vært i bransjen for avbruddsfri strømforsyning i 40 år) en modell som er spesielt rettet mot gamere, streamere og influencere – APC Back-UPS Pro Gaming.

Når UPS-enheten trekker strøm fra batteribackupen, er den godt synlig fra alle mulige vinkler via en ring som skifter farge og viser status for gjenværende batteristrøm samt informasjon om strømtopper, -dipper, strømbrudd og ledningsfeil i bygningen.

På baksiden er det fire stikkontakter med batteribackup og to ekstra stikkontakter som er utformet for å beskytte mot usikre strømtopper og “harde nedstengninger” som kan skade utstyret permanent.

På fronten er det tre USB-porter for lading av for eksempel spillhodetelefoner og mobiltelefoner.

Pålitelig strøm og internettforbindelse er avgjørende for dagens gamere og influencere. Enhver strømtopp, energitopp eller strømbrudd kan ha stor innvirkning på både utstyr og tilkoblingen til publikum over hele verden. Med lanseringen av APC Back-UPS Pro Gaming sørger vi for at kostbar og sensitiv elektronikk som spill-PC-er og spillsystemer fra Sony, Microsoft og Nintendo er beskyttet mot elektriske skader. På denne måten kan fremtidens spillere og influencere oppleve førsteklasses pålitelighet når de trenger det som mest”, sier Elliott Turek, Director of Category Management, Schneider Electric Europe.

Estimert kjøretid: Spill-PC med én skjerm – 10 minutter, bærbar spill-PC med én skjerm – 20 minutter, Xbox Series X og 55-tommers TV – 15 minutter, PlayStation 5 og 55-tommers TV – 11 minutter.

APC Back-UPS Pro Gaming har en maksimal effekt på 1320 W, veier 12,34 kg og har dimensjoner på 292 x 104 x 409 mm (H x B x D).

APC-Back-UPSProGaming3 APC-Back-UPSProGaming2 APC-Back-UPSProGaming1
<
>
APC Back-UPS Pro Gaming. Foto: Schneider Electric

Pris og tilgjengelighet

APC Back-UPS Pro Gaming er tilgjengelig nå, i fargene Arctic (BGM1500) og Midnight (BGM1500B), og koster 599 euro.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top