Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Lorentz Celo
Lorentz Celo

Siste artikler av Lorentz

Film & TV
Dato: 09.06.17
Orange is the New Black, sesong 5 De kvinnelige fengselsfuglene er tilbake med bravur! Denne runden gir en stor krise de innsatte mer spillerom enn noensinne.
Film & TV
Dato: 12.01.17
Tidenes feteste mafiafilm Goodfellas er en episk fortelling om gangsteren Henry Hill og hans inntreden i mafialivet i New York.
Film & TV
Dato: 04.07.16
Steve Jobs Etterlengtet god fiksjonsfilm om gåten Steve Jobs.
Film & TV
Dato: 01.07.16
Macbeth Slående filmatisering av Shakespeare uten publikumsfrieri.
Film & TV
Dato: 29.06.16
Zoolander No. 2 Oppfølger til kultklassiker skuffer stort.
Film & TV
Dato: 17.06.16
Orange Is the New Black Fjerde sesong av prisbelønt serie om kvinnefengsel viser svakheter.
Film & TV
Dato: 10.06.16
Roots Nyinnspilling av legendarisk TV-serie setter dype spor, men har sine svakheter.
Film & TV
Dato: 31.05.16
The Revenant Den sjette, og definitivt mest ambisiøse spillefilmen til Alejandro Iñárritu, har sine svakheter som de fleste filmer. The Revenant er likevel så ufattelig imponerende at det betyr lite i den store sammenhengen.
Film & TV
Dato: 23.05.16
Gomorrah, sesong 2 Andre sesong av italiensk krimserie treffer hardt og brutalt, til stående ovasjoner.
Film & TV
Dato: 17.05.16
Joy Filmskaperen David O. Russell har tatt med seg skuespillerne fra suksessen Silver Linings Playbook og laget en dramakomedie utenom det vanlige. Resultatet er definitivt fornøyelig, men dessverre svakere enn forventet.
Film & TV
Dato: 16.05.16
The Hateful Eight Filmskaperen Quentin Tarantino sparer ikke på kruttet når han lanserer sitt westernepos The Hateful Eight.
Film & TV
Dato: 15.05.16
Special Correspondents Den britiske komikeren Ricky (The Office) Gervais har levert praktfull og banebrytende underholdning i en årrekke. Etter hans seneste verk må man spørre hvor det har blitt av talentet?
Film & TV
Dato: 05.05.16
The End of the Tour Med sin fjerde spillefilm etablerer James Ponsoldt seg som en sterk stemme innen amerikansk, uavhengig film. The End of the Tour er en usedvanlig interessant produksjon som vekker følelser.
Film & TV
Dato: 03.05.16
The Diary of a Teenage Girl Bel Powley og Alexander Skarsgård gjør en strålende innsats i debutfilmen til Marielle Heller. The Diary of a Teenage Girl er høyst vellykket på mange måter selv om den kan bli litt ensrettet.
Film & TV
Dato: 02.05.16
Penny Dreadful, sesong 3, episode 1 Seriesuksessen Penny Dreadful har fått fornyet liv med en tredje sesong, og hverken kritikere eller publikum har grunn til å frykte et svakt produkt. Det store spørsmålet er om serien makter å holde på interessen i det lange løp?
Film & TV
Dato: 27.04.16
Bridge of Spies Med hjelp fra gamle venner og noen nye bekjentskaper har Steven Spielberg skapt en av sine beste filmer de siste femten årene. Bridge of Spies er forførende filmfortelling som både føles aktuell og gjenoppfrisker spennende og interessant historie.
Film & TV
Dato: 26.04.16
12 Monkeys, sesong 2 I fjor lanserte TV-selskapet SyFy, serien 12 Monkeys, basert på den prisbelønte filmen med samme navn av Terry Gilliam. Seeropplevelsen var ikke spesielt imponerende den gang, og dessverre er heller ikke andre runde spesielt oppløftende.
Film & TV
Dato: 25.04.16
Silicon Valley, sesong 3 Mike Judge og hans kompanjonger serverer en ny runde med intriger fra hverdagen til de unge og håpefulle entreprenørene i Silicon Valley. Sesong tre er fremdeles severdig underholdning selv om vi begynner å bli litt mette.
Film & TV
Dato: 21.04.16
Fear the Walking Dead, sesong 2 Produksjonsselskapet AMC overrasket og satte seerrekorder i fjor med lanseringen av en spin-off til suksessen The Walking Dead.
Film & TV
Dato: 20.04.16
The Americans, sesong 3 Den etterlengtede tredje sesongen av den eminente TV-serien The Americans, er endelig tilgjengelig på Netflix. Ventetiden har ikke vært forgjeves – dette er definitivt blant det beste av underholdning som finnes for tiden.
Film & TV
Dato: 19.04.16
Daredevil, sesong 2 Oppfølgeren til den Marvel-produserte TV-serien Daredevil, er som tidligere et imponerende produkt.
Film & TV
Dato: 29.03.16
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Siste film i serien om Katniss Everdeen gir både sorg og glede.
Film & TV
Dato: 29.03.16
Ricki and the Flash Overraskende svak dramakomedie med Meryl Streep.
Film & TV
Dato: 13.03.16
Grandma Tomlin gjør comeback som hardtslående og lesbisk bestemor.
Scroll to Top