The World’s End

Blu-ray anmeldelse

De britiske filmskaperne Edgar Wright og Simon Pegg (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) er tilbake med en ny produksjon med fiffig lek og moro. Denne gangen er resultatet bare tidvis akseptabelt og særdeles slitsomt.
Karakter
Komedie
The World’s End
forfatter

Filmsirkuset The World’s End starter nogenlunde sedvanlig med en historie om den evigunge førtiåringen Gary (Simon Pegg) som drømmer om en gjensynsfest med den gamle vennegjengen. Han samler sammen fire kamerater og reiser hjem til barndomsbyen for å fullføre en legendarisk pubrunde de aldri klarte for 20 år siden. Det viser seg imidlertid at det gamle hjemstedet har endret seg enormt mye siden sist, og sjokkerende overraskelser står i kø.

Regissør og manusforfatter Wright og Pegg har tidligere overrasket både filmbransjen og publikum på en positiv måte med filmene Shaun of the Dead (2004) og Hot Fuzz (2007) som leker med filmkonvensjoner og etablerte genre. The World’s End fortsetter i samme sporet, men mislykkes dessverre på mange måter. Filmen har et lovende anslag med mye kvalitet men ender opp i en orgie av platte morsomheter og etterhvert kjedsommelige og endeløse scener uten mål og mening. Ideen og tanken bak har vært god og morsom, men totalt sett mislykkes prosjektet. To stjerner.

Det er mange delte meninger om The World’s End blant publikum, det er en typisk elsk/hat film. Hvis man liker den er det et godt kjøp på Blu-ray. Her får man en god dose med ekstramateriell og kommentarspor, mens både lyd og bilde imponerer stort.

button-PK

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?
Fakta
  • Release: 2. april 2014   Regi: Edgar Wright
  • Med: Martin Freeman, Simon Pegg, Rosamund Pike, Nick Frost, Paddy Considine, Thomas Law, Zachary Bailess
  • Genre: Komedie
  • Land: UK
  • År: 2013
  • Tid: 1:48 t.
IMDB Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Lorentz Celo


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.