TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

The World’s End

Blu-ray anmeldelse

De britiske filmskaperne Edgar Wright og Simon Pegg (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) er tilbake med en ny produksjon med fiffig lek og moro. Denne gangen er resultatet bare tidvis akseptabelt og særdeles slitsomt.

forfatter
Publisert 03.06.14 - 15:47
Karakter
Komedie
The World’s End

Filmsirkuset The World’s End starter nogenlunde sedvanlig med en historie om den evigunge førtiåringen Gary (Simon Pegg) som drømmer om en gjensynsfest med den gamle vennegjengen. Han samler sammen fire kamerater og reiser hjem til barndomsbyen for å fullføre en legendarisk pubrunde de aldri klarte for 20 år siden. Det viser seg imidlertid at det gamle hjemstedet har endret seg enormt mye siden sist, og sjokkerende overraskelser står i kø.

Regissør og manusforfatter Wright og Pegg har tidligere overrasket både filmbransjen og publikum på en positiv måte med filmene Shaun of the Dead (2004) og Hot Fuzz (2007) som leker med filmkonvensjoner og etablerte genre. The World’s End fortsetter i samme sporet, men mislykkes dessverre på mange måter. Filmen har et lovende anslag med mye kvalitet men ender opp i en orgie av platte morsomheter og etterhvert kjedsommelige og endeløse scener uten mål og mening. Ideen og tanken bak har vært god og morsom, men totalt sett mislykkes prosjektet. To stjerner.

Det er mange delte meninger om The World’s End blant publikum, det er en typisk elsk/hat film. Hvis man liker den er det et godt kjøp på Blu-ray. Her får man en god dose med ekstramateriell og kommentarspor, mens både lyd og bilde imponerer stort.

button-PK

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 2. april 2014   Regi: Edgar Wright
 • Med: Martin Freeman, Simon Pegg, Rosamund Pike, Nick Frost, Paddy Considine, Thomas Law, Zachary Bailess
 • Genre: Komedie
 • Land: UK
 • År: 2013
 • Tid: 1:48 t.
IMDB Rating

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend