TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

The Newsroom, sesong 3

HBO

Den tredje sesongen av den anerkjente og prisbelønte serien som skildrer hendelsene bak kulissene i et stort amerikansk nyhetsprogram er en oppvisning i innsiktsfull fortellerkunst. Men det kan bli for mye av det gode.

forfatter
Publisert 19.11.14 - 10:46
Karakter
Drama
The Newsroom, sesong 3

The Newsroom er skapt av Aaron Sorkin (The West Wing) og tar oss med langt inn i apparatet til en ambisiøs samling av mennesker som jobber med nyhetsformidling i et stort mediehus. Kjernen i handlingen kretser rundt dekningen av terrorangrepene i maratonløpet i Boston som etter hvert får store konsekvenser for de ansatte og hele bedriftens renommé og eksistens. Det blir et høyt spill om blant annet seertall, kildebeskyttelse og uønskede oppkjøp.

 

 

Aaron Sorkin er den kreative skaperen av serien og har tidligere imponert med sitt eminente arbeid på flere TV-serier og for sine glimrende manuskripter til filmer som Moneyball og The Social Network. Sistnevnte produksjon resulterte i en fullt fortjent Oscar. Sorkins skriverier er som alltid gjennomført til fingerspissene med dialog som sitter som sofistikerte skudd. Han har en usedvanlig god teft for replikker og rytme som opprettholder trykket i handlingen. The Newsroom er TV-drama på høyt nivå, men det er ingen tvil om at den intense dialogen av og til overdøver selve fortellingen og at den tidvis blir litt for svulstig for settingen. Når det er sagt så blir den også et fint verktøy i dramatiseringen og hans høye tempo reflekterer dagens lynhurtige nyhetsformidling.

The Newsroom redefinerer ikke genren men dette er absolutt severdig og intelligent underholdning med solide karakterer og godt skuespill av blant annet hovedrolleinnehaver Jeff Daniels. Fire stjerner. Anmeldelsen er basert på de tre første, av i alt seks episoder.

The Newsroom, sesong 3 kan nå strømmes på HBO Nordic og det tekniske holder bra standard. Bildet har fine og klare detaljer, mens lydsporet klarer å formidle den hektiske dialogen på en tilfredsstillende måte.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 10. november 2014
 • Regi: Anthony Hemingway,
 • Med: Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel
 • Genre: Drama
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 2:45 t.
IMDB Rating

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend