TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

The Bag Man

Blu-ray anmeldelse

Leiemorderen John Cusack har i utgangspunktet en svært enkel oppgave, hent en enkel bag, kjør den 50 mil til et motell og overleverer den til oppdragsgiveren – selvsagt går ikke alt etter planen.

forfatter
Publisert 26.01.15 - 00:01
Karakter
Thriller
The Bag Man

David Grovic har skrevet og regissert en særdeles sprikende krimthriller, i forsøksvis noir-stil á la John Dahl og David Lynch. Men der Lynch og Dahl mestrer antydningens kunst og det subtile, er Grovic som en elefant i et glassmagasin. Dessverre blir ofte hans smådesperate forsøk på overtydelige genreelementer mer ufrivillige komisk enn spennende, fascinerende og merkelig.

 

 

John Cusack er som alltid god, men her spiller han mer på rutine enn å legge sjelen sin i rollen, De Niro har det siste tiåret åpenbart jobbet mer for penger enn kunstnerisk kvalitet, og gjør her (mistenkelig lik Martin Scorsese) en habil roll som den kyniske mesterskurken. Filmens femme fatale spilles av vakre, brasilianske Rebecca De Costa som er mer kjent for sin modell karriere enn skuespillertalent. Hun har en stor rolle, men kun én mimikk og et ansiktsuttrykk, tenk på hva f.eks. Eva Mendes kunne fått ut av rollen.

 

The-Bag-Man_2 The-Bag-Man_3 The-Bag-Man_4 The-Bag-Man_5 The-Bag-Man_6
<
>

 

Tidvis glimter det til og manuset har mange kule dialoger og enkeltsekvenser, men som helhet blir dette alt før søkt, ujevnt og ulogisk. En god idé som de dessverre ikke har klart å gjennomføre. Tre slappe stjerner.

Både billed- og lydkvaliteten (dts-MA 5.1) er meget god, mens bonusmaterialet består av en kort og utilfredsstillende bakomfilm.

 

button-PK[1]

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 26. januar 2015
 • Regi: David Grovic
 • Med: John Cusack, Rebecca Da Costa, Robert De Niro, Crispin Glover, Dominic Purcell, Sticky Fingaz
 • Genre: Thriller
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 1:48 t.
IMDB Rating
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend